ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφορώ και οπλοφορώ!

Άδεια οπλοφορίας προκειμένου να νιώσουν ασφάλεια έβγαλαν οι Ηλίας Σπάθας και Γιώργος Δαλούκας, σύμφωνα με δημοσίευμα, ενώ δύο ακόμα διαιτητές έχουν στην κατοχή τους όπλα για επαγγελματικούς λόγους.
Οι διαιτητές είθισται να αποκαλούνται "άρχοντες των αγώνων", όμως φαίνεται πως στη χώρα μας αισθάνονται εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στα διάφορα κρούσματα βίας που έχουν γίνει συνήθες φαινόμενο το τελευταίο διάστημα.Απόδειξη το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal" που αποκαλύπτει πως άδεια οπλοφορίας έχουν βγάλει τόσο ο Ηλίας Σπάθας όσο και ο Γιώργος Δαλούκας.

Από το περιβάλλον του Ηλία Σπάθα υποστηρίζαν ότι διαθέτει το όπλο εδώ και 2,5 χρόνια για επιχειρηματικούς λόγους (έχει ξενοδοχείο σε περιοχή της Κορινθίας), όμως εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι τον είχαν επισκεφτεί με όχι και τόσο ειρηνικές διαθέσεις οπαδοί του ΠΑΟΚ για να διαμαρτυρηθούν για τα σφυρίγματά του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Όσον αφορά στον έτερο διαιτητή που έχει όπλο, τον Γιώργο Δαλούκα, μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την ελληνική διαιτησία εδώ και καιρό (σενάρια τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή σε ομάδα της Super League), ωστόσο την άδεια την έχει από το περασμένο καλοκαίρι μιας που όπως υποστηρίζει, δεχόταν απειλές.

Η ίδια εφημερίδα εκτιμά ότι υπάρχουν άλλοι δύο εν ενεργεία ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας (παρά το γεγονός ότι στην ΕΠΟ δήλωναν άγνοια) που έχουν όπλα, με τις άδειες όμως να τις έχουν λόγω επαγγέλματος και όχι λόγω διαιτησίας.

Υπάρχει επίσης και πρόεδρος μεγάλου συνδέσμου διαιτητών που φέρεται να έχει βγάλει και αυτός άδεια, παρόλο που ο ίδιος το διαψεύδει, ενώ σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους διαιτητές ρωτώντας τους αν οπλοφορούν.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...