ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει Βύντρα η Λάτσιο

Οι συνεχείς παρουσίες του Λουκά Βύντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και το «παρών» στην εθνική ομάδα που δίνει συνεχώς ο παίκτης έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον ίδιο.
Από τη στιγμή άλλωστε που ο ίδιος ο δεξιός οπισθοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011, το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού αναμένεται να είναι έντονο για τον ίδιο.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Η Πράσινη, η Λάτσιο είναι αποφασισμένη να κάνει... μπάσιμο για τον Λουκά και να τον «κλείσει» από τώρα. Η ιταλική ομάδα φέρεται πως παρακολουθεί εδώ και καιρό τον μπακ των νταμπλούχων Ελλάδας και έχει εκφράσει το -ανεπίσημο μεν υπαρκτό δε- ενδιαφέρον της για τον Έλληνα αμυντικό.
Παράλληλα, από την Ιταλία αναφέρουν πως άνθρωπος των Λατσιάλι έχει δώσει το «παρών» πολλές φορές στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη.
Μόνο στο χέρι του!
Η επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κάτοικος Παιανίας και να μην αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας. Με λίγα λόγια ο Βύντρα υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας, καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος αυτής.
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...