ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μπάντοβιτς: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Μπάντοβιτς: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας»
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Κέρκυρα θα πετύχει τους στόχους της στο τέλος και πως θα μείνει στη Σούπερ Λιγκ μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τον Ολυμπιακό. Η Κέρκυρα, με τη νίκη της στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου σκαρφάλωσε στο βαθμολογικό πίνακα και πήρε μεγάλη ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Έτσι, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι αισιόδοξος ότι οι Φαίακες θα μείνουν στη μεγάλη κατηγορία, όπως είπε στην τηλεόραση της NOVA. «Έχω δουλέψει με τον Τεννέ στο παρελθόν. Πέρασα πολύ ωραία τότε στην Κέρκυρα και αυτή τη στιγμή περνάω καλά και υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσω. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις μακριά από την έδρα σου. Θα προσπαθήσω να καταφέρω κάποια πράγματα μετά από κάποιο διάστημα και να περάσω τη νοοτροπία μου.

Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να έχουμε σταθερότητα στα αποτέλεσματά μας. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος», είπε, αρχικά, ο Σέρβος τεχνικός, απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεργασία που είχε παλιότερα με τον πρώην προπονητή της Κέρκυρας, Μπάμπη Τεννέ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δυο επόμενα παιχνίδια με Εργοτέλη στο Ηράκλειο και ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα. «Και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές. Ο Εργοτέλης έχει καλούς παίκτες, έχει καλή ομάδα κι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Εργοτέλης μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα». Ακόμη, έκανε λόγο για ένα καλό πρωτάθλημα. «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με δυο νίκες μπορεί να ανεβαίνεις στη βαθμολογία και με δυο ήττες να πέφτεις, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Πιστεύω ότι η Κέρκυρα θα μείνει στην κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος της ομάδας κάθε χρόνο». Όσον αφορά την κορυφή και τη μάχη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου, ο Μπάντοβιτς έχρισε φαβορί τους «ερυθρόλευκους».

«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός θα παλέψουν για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Όμως, βλέπω ότι είναι πιο οργανωμένος ο Ολυμπιακός. Μπορεί να έχει χάσει δυο ντέρμπι, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Πιστεύω ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου». Τέλος, ερωτώμενος για το αν θα χρειαστεί ενίσχυση η Κέρκυρα στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, δε θέλησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα. «Δε σκέφτομαι αυτή την περίοδο τις μεταγραφές, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...