ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γκαλέτι VS Ολυμπιακός...

Σκληρό «πόκερ» με Γκαλέτι...
Ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σε 10 μέρες τα υπομνήματα των δύο πλευρών. Η μάχη ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεκίνησε Πρωτοβάθμια Επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, όπου και έγινε η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου με τον Αργεντινό παλαίμαχο των Πειραιωτών.

Όπως έγινε σαφές, ο Γκαλέτι αξιώνει ένα ποσό ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο δικηγόρος του κατηγόρησε τους Πειραιώτες για απρεπή συμπεριφορά, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει αυτά που οφείλει στον Αργεντίνο και ο σύλλογος αποκρύπτει το γεγονός ότι ο Λουτσιάνο δεν μπορεί πια να αγωνιστεί λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσιάζει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Γκαγκάτσης, προσκόμισε στην επιτροπή γνωμάτευση της υγειονομικής υπηρεσίας της Superleague σύμφωνα με την οποία ο Γκαλέτι δεν μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του λόγω προβλήματος υγείας και τόνισε ότι ο ίδιος ο πρώην άσος του συλλόγου είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι δεν μπορέι να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο αφού αντιμετωπίζει σοβαρά πρόβλημα με την υγεία του.
Η επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε 10 ημέρες άδεια τόσο στην πλευρά του Ολυμπιακού όσο και σε αυτή του Λουτσιάνο Γκαλέτι προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...