ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Κούπερ ήθελε στον Θρύλο ο «Αλέ»!

Χείμαρρος και πάλι ο Νίκος Αλέφαντος στο katimagiko.grαπαντάει στις ερωτήσεις του κόσμου. Είχε προτείνει τον Κούπερ στον Κόκκαλη, θέλει Καστίγιο.

Οι απαντήσεις του Νίκου Αλέφαντου:

• Antonis7, το είπα και την προηγούμενη φορά, ο Καστίγιο μπορεί να αναστηθεί στον Ολυμπιακό και να χαλάσει κόσμο. Ακόμα σε καλή ηλικία είναι. Αρκεί να τον έχεις από κοντά. Μην ξεχνάμε ότι σε πολύ μικρή ηλικία πήρε πάρα πολλά λεφτά, έχασε και τους δύο γονείς του, είχε προβλήματα με τη γυναίκα του, πήγε σε μία χώρα που δεν του άρεσε καθόλου, δηλαδή του έπεσαν πολλά στο κεφάλι απότομα. Εδώ θα ξαναέβρισκε τον εαυτό του.
• Georgis94, για τον Γκατούζο είπα, αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή και όχι καρούτες. Θα είχαμε πάρει τώρα όλα τα ντέρμπι με αυτόν. Όσο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, είμαι επιφυλακτικός. Στην Πόρτο έκανε δουλειά, όμως στη Μάλαγα απέτυχε παταγωδώς.
• Σε ό,τι αφορά τον Κούπερ και τον Ολυμπιακό που ρωτάς, είμαι θετικός. Είναι πολύ καλός προπονητής. Έχω κάτσει ένα μήνα και τον έχω δει στην Ίντερ από κοντά, είναι πολύ καλός. Μάλιστα τον είχα προτείνει στον Κόκκαλη πριν έρθει στον Άρη! Όταν ήταν στα κάτω του. Είχα πει στο περιβάλλον του Κόκκαλη να του μεταφέρουν να τον πάρει με κλειστά μάτια! Πάρτε τον με τα τσαρούχια είχα πει, πέστε το στον πρόεδρο.

Vagelas, ο Μουρίνιο την πάτησε με την Μπαρτσελόνα. Είχαν φανεί κάποια σημάδια της άμυνας με τα βαριά κορμιά από το ματς με την Μπιλμπάο. Ενώ μπροστά ήταν τρομερή η Ρεάλ και έβαλε 4 γκολ, ο σέντερ φορ της Μπιλμπάο βγήκε 5 φορές στο γκολ, έκανε ευκαιρίες. Άσχετα που ήρθε 1-4 υπέρ της Ρεάλ. Οι πίσω της Ρεάλ δεν είναι γρήγοροι, ο Ράμος έχουμε πει ότι είναι άτεχνος, τρώει ντρίμπλες, ο Πέπε είναι βαρύ κορμί, δεν πείθει, ο Καρβάλιο τον βοήθαγε αλλά μην ξεχνάμε την ηλικία του πια, ο Μαρτσέλο είναι σπουδαίος επιθετικά, αλλά ανασταλτικά δεν είναι τόσο καλός. Αυτή η τετράδα λοιπόν έπρεπε να παίξει πιο κλειστά με την Μπαρτσελόνα.

Όλο το πρωτάθλημα θα παιχτεί για τον Παναθηναϊκό στις μεταγραφές. Θα ενισχυθεί σοβαρά; Εκεί είναι το θέμα. Θέλει σοβαρή ενίσχυση, όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Ο Παναθηναϊκός, τους το έχω πει μέσα από το σάιτ, έχει υλικό περιορισμένων δυνατοτήτων. Αν δεν είχαν τον Σισέ πού θα ήταν τώρα στη βαθμολογία; Τους σέρνει μόνος του. Από τις Σέρρες μου άρεσε αυτός ο νέος Έλληνας, ο Γεωργιάδης.

Όλες οι απαντήσεις του στο http://www.katimagiko.gr/editorial/6566/auton-eiha-pei-tou-kokkale-na-parei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...