ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

«Έσκαψε τον λάκκο του ο Ολυμπιακός»

Πέτρα του σκανδάλου για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό πάει να γίνει άθελά της η Δήμητρα Γιακουμή
Με την προηγούμενη διοίκηση του Ολυμπιακού τα έβαλε ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιος Μαυριτσάκης, τονίζοντας στο gazzetta.gr πως με τις κινήσεις τους στο θέμα της Γιακουμή οι «ερυθρόλευκοι» έσκαψαν τον δικό τους λάκκο. Μέχρι και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα πάει η ομάδα της Κηφισιάς. Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα της απόφασης του ΑΣΕΑΔ με την οποία η Δήμητρα Γιακουμή θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό. Ακόμα το σκεπτικό δεν έχει βγει, αλλά από την στιγμή που στην παίκτρια δεν οφείλονταν χρήματα και μία από τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε ήταν πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα της σε ομάδα που παλεύει για τίτλους, πλέον υπάρχει ο φόβος όποιος αθλητής Ερασιτεχνικού σωματείου θα θελήσει να φύγει από αυτό, παρότι θα έχει δελτίο, θα μπορεί να το κάνει με ευκολία. Άνοιξαν δηλαδή για τα καλά οι ασκοί του Αιόλου και αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στον Ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς θα υπάρχει δεδικασμένο.

Μαυριτσάκης: «Άσχετη η προηγούμενη διοίκηση του Ολυμπιακού»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιο Μαυριτσάκη, ο οποίος ήταν λάβρος εναντίον της προηγούμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς μάλιστα και άσχετη και πως με τις κινήσεις της έσκαψε τον λάκκο του «ερυθρόλευκου» συλλόγου. Αναλυτικά ο κύριος Μαυριτσάκης μας ανέφερε: «Απαράδεκτη αυτή η απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Εμείς περιμένουμε πλέον να δούμε το σκεπτικό και είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε το θέμα μέχρι και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αυτή η απαράδεκτη επαναλαμβάνω απόφαση του ΑΣΕΑΔ ελευθερώνει τους αθλητές και δεν δίνει καμία ισχύ στα συμβόλαια. Γιατί να αναδείξουν πλέον αθλητές τα σωματεία; Για να φύγουν όποτε θέλουν και όπως θέλουν; Αυτό είναι σκάνδαλο των σκανδάλων και όπως είπα περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν οι δικηγόροι μας και μπορεί να φτάσουμε μέχρι και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια».

Για το πρόβλημα που δημιουργείται: «Πλέον με αυτή την απόφαση ελευθερωθήκαν όλοι οι αθλητές όλων των σωματείων. Δεν υπάρχει πλέον δελτίο για κανένα άθλημα, είτε αυτό λέγεται βόλεϊ, είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι Ολυμπιακός και μάλιστα ήμουν για πολλά χρόνια στο Δ.Σ του συλλόγου, αλλά με την απόφαση αυτή ο Ολυμπιακός έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά. Μπορεί τώρα να του φύγουν όλοι οι αθλητές αν θέλουν σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα που έχει. Η τωρινή διοίκηση του Θεοδωρακάκη δεν θα το έκανε. Η προηγούμενη που ήταν άσχετη το έκανε. Η προηγούμενη διοίκηση του Ολυμπιακού, έσκαψε τον λάκκο του Ολυμπιακού. Συνυπεύθυνη και η ομοσπονδία, η οποία κατακρεούργησε όλα τα σωματεία της».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...