ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ρίχνει την αυλαία με «διπλό»

Η Κοπεγχάγη μπορεί να είναι παγωμένη, ο Παναθηναϊκός όμως είναι ζεστός για το «διπλό», έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του.




Με αρκετές αλλαγές και στις τρεις γραμμές του αναμένεται να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός την τελευταία του εφετινή ευρωπαϊκή παράσταση. Κάτι που εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένος να το κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, από τη στιγμή που οι Σίντνεϊ Γκοβού και Γιούρκας Σεϊταρίδης έμειναν στην Αθήνα, ενώ και ο Νταμιέν Πλεσί δεν αναμένεται να πάρει θέση βασικού μετά την κακή του εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Το θετικό πάντως για τον 64χρονο Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι έχει επιλογές στη διάθεσή του. Μόνο στην αμυντική γραμμή τα... κουκιά είναι μετρημένα, με τον Αλέξανδρο Τζόρβα να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πλαισιωμένο από τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Σπυρόπουλο.
Ως αμυντικά χαφ, προβάδισμα έχουν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Σιμάο Μάτε, ενώ για τις τρεις θέσεις πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ υπάρχουν έξι υποψήφιοι. Λουίς Γκαρσία, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιώργος Καραγκούνης έχουν το πρώτο λόγο, με τους Στέργο Μαρίνο, Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη να ακολουθούν...

Άλλωστε, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από μία κακή χρονιά στην Ευρώπη.
Η ενδεκάδα της Κοπεγχάγης
Όσον αφορά την Κοπεγχάγη, «καίγεται» για τη νίκη ώστε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές. Η πιθανότερη σύνθεσή της είναι: Βίλαντ, Βεντ, Πόσπεχ, Άντονσον, Ζάνκα Γιόργκενσεν, Κβιστ, Κλαουντεμίρ, Βίνγκαρντ, Γιόργκενσεν, Μπολάνιος, Εντόι.

Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...