ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται τρεις παίκτες τον Γενάρη


Έρχονται τρεις παίκτες τον Γενάρη
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ των Αδαμίδη, Χιμένεθ και των άμεσων συνεργατών τους Κωνσταντινίδη, Δημητριάδη, Γκρέταρσον, Μορίγια. Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος τα αγωνιστικά θέματα και σύμφωνα με πληροφορίες τουaek365.gr επήλθε οριστική απόφαση η ΑΕΚ να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (τουλάχιστον) για τρεις παίκτες. Οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί σίγουρα η ΑΕΚ, μετά από απαίτηση του Μανόλο Χιμένεθ είναι στα πλάγια μπακ, με ένα παίκτη στον άξονα στο στυλ του Παντελή Καφέ δηλαδή να αγωνίζεται στον άξονα σαν αμυντικό χαφ και να έχει επιθετικό πνεύμα με οργανωτικές τάσεις (αν πείσει ο Λουσέν τότε θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί, αφού πληροί τις αγωνιστικές απαιτήσεις του παίκτη που θέλει ο προπονητής στη συγκεκριμένη θέση), όπως επίσης και ένας παίκτης που να αγωνίζεται στα εξτρέμ.
Το ουσιαστικό λοιπόν αποτέλεσμα της συνάντησης είναι ότι η διοίκηση δείχνει να εμπιστεύεται τις αποφάσεις του προπονητή και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να υλοποιήσει άμεσα τα θέλω του. Το βέβαιο λοιπόν είναι ότι θα αποκτηθούν τρεις παίκτες τον Γενάρη. Από εκεί και πέρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Στη συνάντηση τονίστηκε ότι ο προπονητής έχει στο μυαλό του κάποιους παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ όπου θεωρεί ότι δεν μπορούν και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν, είτε τώρα είτε γενικά. Τις επόμενες εβδομάδες λοιπόν θα γίνει μία προσπάθεια από τη διοίκηση ή να δοθούν δανεικοί κάποιοι παίκτες ή να αποδεσμευτούν από την ομάδα.
Αν από τη διοίκηση καταφέρουν και φύγουν κάποιοι παίκτες τότε είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες μεταγραφές, πέρα των σίγουρων τριών.
 Πηγή aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...