ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Κάμπελ: «Τι στο δ..... συμβαίνει»;

Κάμπελ: «Τι στο δ..... συμβαίνει»;
Σοκαρισμένος δηλώνει ο Σολ Κάμπελ για την απόφαση της διοίκησης της Νιούκαστλ να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Κρις Χιούτον. Ο αμυντικός από τις 'καρακάξες' τονίζει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν εκπλαγεί και δυσαρεστηθεί από αυτή την εξέλιξη, αφού είχαν την καλύτερη γνώμη για τον προπονητή τους.

Ο έμπειρος Άγγλος σέντερ μπακ βλέπει την απόφαση ως παράλογη, αφού κατά τη γνώμη του όχι μόνο δεν έπρεπε να βγει διαζύγιο, αλλά η διοίκηση όφειλέ να προτείνει στον Χιούτον ανανέωση συμβολαίου:

«Αυτό θα κακοφανεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι τον θαυμάζαμε και τον αγαπούσαμε και δεν θα αρέσει σε κανέναν τώρα που έφυγε. Δεν έχει λογική η απόφαση. Είναι ένας άνθρωπος που έκανε τεράστιο έργο. Ανέβασε την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και ενώ σε όλους στη θέση του θα προσφερόταν νέο συμβόλαιο σαν επιβράβευση, σε εκείνον δεν προτάθηκε ποτέ. Οι παίκτες έχουν δίκιο να αναρωτιούνται: Τι στο δ….. συμβαίνει; Ήταν σοκ για εμάς, αφού όταν τελειώσαμε την πρωινή προπόνηση δεν είχαμε ιδέα τι θα γίνει».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...