ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3 *ΒΙΝΤΕΟ*

Δύο γκολ πέτυχε ο Πέδρο εις βάρος του Παναθηναϊκού
Αποχαιρέτησε Ευρώπη νωρίς..

Και τώρα Ελλάδα..

Λύγισαν οι πράσινοι στην ανωτερότητα των Καταλανών..



Δεν είναι ντροπή να χάνεις από ομάδες του playstation
Τσάμπιονς Λιγκ ήταν και πέρασε... Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 0-3 από τη Μπαρτσελόνα στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε συνδυασμό με την επικράτηση της Ρούμπιν Καζάν με 1-0 επί της Κοπεγχάγης, καταλαμβάνει οριστικά την 4η θέση του ομίλου. Αυτό μεταφράζεται σε μαθηματικό αποκλεισμό ακόμα και από το Γιουρόπα Λιγκ, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από την τρίτη θέση. Ο Πέδρο δύο φορές (27', 69') και ο Μέσι (62') πέτυχαν τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στους Καταλανούς.

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά κατέβηκε στο γήπεδο και προσπάθησε να κοντράρει όσο μπορούσε τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο η διαφορά κλάσης και ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανέστατη και απολύτως φυσιολογικά ήρθε το 0-3. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έτρεξαν, μάρκαραν, επιχείρησαν να επιτεθούν, όμως η ταχύτητα, η ομοιογένεια και οι αυτοματισμοί των Καταλανών δεν στάθηκε δυνατό να περιοριστούν. Οι μπλαουγκράνα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και στις στιγμές που εναλλάσουν την μπάλα, απλά δεν "παίζονται". Οι πράσινοι έχουν κάθε λόγο να είναι εντάξει με τη συνείδηση τους, αφού πραγματικά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.

Στο ντεμπούτο στον πάγκο του Τριφυλλιού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους ποδοσφαιριστές του να καταθέτουν στο χορτάρι τον εγωισμό τους και τον ιδρώτα τους, αλλά σε αυτό το παιχνίδι, απλά δεν ήταν αρκετό. Ο Πορτογάλος προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα του, έκανε μια πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ και από την Πέμπτη, η σεζόν αρχίζει ουσιαστικά για αυτόν. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Κυριακή από την Κέρκυρα και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, για να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό ή να τον πιάσει στην πρώτη θέση εάν ηττηθεί το Σάββατο από την ΑΕΚ. Το Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε άδοξα, όμως ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή και η συγκέντρωση, στρέφονται ολότελα στην Ελλάδα. Αυτός που έδειξε το δρόμο ήταν ο κόσμος, φωνάζοντας στο τέλος το σύνθημα "Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ"...


Τα GOAL της Barcelona εδώ




LIVE από το ΟΑΚΑ

Δεδομένο το πρόστιμο στους πράσινους

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να επιβληθεί από την ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό για όσα συνέβησαν στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα.
Η εισβολή του οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του ματς, τα καπνογόνα και οι κροτίδες στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και τα λέιζερ που ενόχλησαν ιδιαίτερα θα έχουν ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να τιμωρηθούν με μεγάλο πρόστιμο.


ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ..ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ..
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...