ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Το αυτογκόλ που έσπασε τα ρεκόρ! *ΒΙΝΤΕΟ*


H φωτογραφία που βλέπετε είναι χαρακτηριστική για το δράμα που έζησε προχθές ο Ιβάνοφ στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην γαλλική Λιλ για το Europa League.

Στο 88' της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την Λέφσκι να κρατήσει το 2-1 με το οποίο ήταν μπροστά εκείνη τη χρονική στιγμή. Ωστόσο με το που μπήκε στο παιχνίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με μια εκπληκτική κεφαλιά!Είχαν περάσει μόλις 14 δευτερόλεπτα από την στιγμή που πάτησε στο χορτάρι και όπως ήταν φυσικό το... σοκ ήταν μεγάλο και ξέσπασε σε λυγμούς για το γεγονός ότι στέρησε από την ομάδα του τη νίκη (το 2-2 ήταν το τελικό σκορ), λίγα δεύτερα από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα για να την βοηθήσει να την διατηρήσει!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε το επίσημο site βουλγαρικής ομοσπονδίας (bgfootball.eu) να ανακαλύψει πως το αυτογκόλ του Ιβάνοφ είναι το πιο γρήγορο αυτογκόλ από αναπληρωματικό στα χρονικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την ίδια ώρα κάποιοι στατιστικολόγοι ισχυρίζονται πως είναι το πιο γρήγορο αυτογκόλ από παίκτη που έρχεται από τον πάγκο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Το πιο γρήγορο πάντως αυτογκόλ ανήκει σύμφωνα με τους Αγγλους σε ένα ματς Τορκί-Κέμπριτζ τον Ιανουάριο του 1977 για τη Δ΄ κατηγορία, στο οποίο ο Πατ Κερς των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, οκτώ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα.Σίγουρα όμως αυτό είναι απλά... παρηγοριά στον "άρρωστο" Ιβάνοφ που μετά το ματς δήλωσε: «Είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Απλώς προσπάθησα να απομακρύνω τη μπάλα, τη βρήκα άσχημα και πήγε μέσα. Ομως, θέλω να εκφράσω το θαυμασμό μου για τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους, που με στήριξαν σ΄αυτή τη δύσκολη στιγμή».Και πράγματι ήταν συγκλονιστική η στάση των φίλων της Λέφσκι μετά το τέλος του αγώνα, αφού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του25χρονου, ενώ και οι άνθρωποι της Λέφσκι τον υποστήριξαν σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς.Και πως να μην το κάνουν όταν μιλάμε για τον κορυφαίο αμυντικό στη Βουλγαρία το 2009 με την φανέλα της Μπερόε Στάρα Ζαγορά με την οποία πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις οδηγώντας την στην κατάκτηση του κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=eC3HxyvvyNg&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...