ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κορυφή η Σάλκε, εκτός «16» η Μπενφίκα!

Μια καταπληκτική Σάλκε, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λιόν, επικράτησε 3-0 των Γάλλων στο «Γκελζενκίρχεν», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χούντελααρ που πέτυχε δύο γκολ και πέρασε στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Φέλιξ Μάγκατ, έφτασαν δίκαια στην νίκη, περνώντας από σήμερα στους «16» μαζί με την Λιόν. «Αυτοκτόνησε» η Μπενφίκα, που έχασε στο Ισραήλ από την ουραγό Χάποελ Τελ Αβίβ 3-0 μένοντας έξω από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κορυφή η Σάλκε, εκτός «16» η Μπενφίκα!
ΣΑΛΚΕ-ΛΙΟΝ 3-0
Δεν είχε διάθεση για αστεία η Σάλκε. Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας από νωρίς να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Μόλις στο 8’ απείλησαν με τον Χούντελααρ και πέντε λεπτά αργότερα ο Φαρφάν με σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι Γερμανοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 20’ ο Χούντελααρ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί δεν πιέστηκαν από την Λιόν, εκτός από μια φάση με τον Μπριάν στο 54’ και πέτυχαν άλλο ένα γκολ με τον Χούντελααρ, έκαναν το 3/3 στην έδρα τους και ανέβηκαν στην κορυφή.

Στην δεύτερη θέση η Λιόν με 9 βαθμούς, πέρασε και αυτή στους «16», μετά την ήττα της Μπενφίκα στο Ισραήλ.
ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3-0
Από την αρχή του παιχνιδιού η Μπενφίκα έδειξε την διάθεσή της να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε ψηλά τους αντιπάλους. Μόλις στο 6’ ο Σαβιόλα απείλησε με σουτ τους Ισραηλινούς, οι οποίοι κυρίως προσπαθούσαν να αμυνθούν. Κόντρα στην ροή του αγώνα η Χαποέλ πήρε προβάδισμα στο 24’.

Μετά από φάουλ ο Ζάχαβι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι Πορτογάλοι συνέχιζαν να πιέζουν και είχαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τον Καρντέκ. Το ημίχρονο έληξε με την Μπενφίκα να έχει την κατοχή και να πιέζει (11 κόρνερ) και την Χάποελ να είναι μπροστά με 1-0.

Το ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Πορτογάλοι, πίεζαν συνεχώς (21 κόρνερ) έχαναν τα γκολ και οι Ισραηλινοί έβρισκαν στόχο. Φοβερές ευκαιρίες για την Μπενφίκα με Καρντέκ, Καρντόζο και Γκαρσία, δύο ακόμα γκολ πέτυχαν οι Ισραηλινοί με Ντα Σίλβα και Ζάχαβι.

Εκτός «16» έμεινε η Μπενφίκα που με βάση ένα πολύ τραβηγμένο σενάριο μπορεί να μείνει και εκτός του Γιουρόπα (αν την τελευταία αγωνιστική χάσει από την Σάλκε και κερδίσει η Χάποελ την Λιόν)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...