ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μάθε παιδί μου άμυνα

Έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ δίνει στις τελευταίες προπονήσεις ο Μανόλο Χιμένεθ. Το παθητικό 13 γκολ σε 11 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα, αλλά κα 9 τερμάτων σε 4 ματς στο Europa League, μόνο κολακευτική επίδοση δεν αποτελεί και ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση.
Μάθε παιδί μου άμυνα
Επανέλαβε στους παίκτες του πως η αμυντική λειτουργία είναι καθήκον όλης της ομάδας κι όχι μόνο της οπισθοφυλακής και ζήτησε πίεση που να αρχίζει από την επίθεση, ενώ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό δοκίμασε δύο διαφορετικές τετράδες στην άμυνα. Μία με Αργυρίου, Νταντόμο, Γιάχιτς και Δέλλα κι άλλη μία με τους Γεωργέα, Νασούτι, Μανωλά και Καράμπελα.

Ο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ΑΕΚ με ενισχυμένο κέντρο και σύστημα 4-3-3, τοποθετώντας τον Λαγό στα χαφ-όπως συνέβη και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για τις θέσεις του κέντρου, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα προλάβουν οι Σάχα και Μπλάνκο, αλλά και αν κριθεί έτοιμος να παίξει βασικός ο Ντιόπ. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Πατσατζόγλου και Καφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...