ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Bundesliga: Ποιος θα τη σταματήσει;

Το τρένο «Ντόρτμουντ» δεν βγαίνει από τις ράγες και οδεύει ολοταχώς για τον προορισμό πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι 21 σταθμοί μέχρι τον τελευταίο, αλλά το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει να μην παρεκκλίνει της πορείας του.

Για τη 14η αγωνιστική υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στοχεύοντας στην πέμπτη συνεχή νίκη. Ο Γιούργκεν Κλοπ, που ήδη συζητά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2014, δεν προβληματίζεται από τις απουσίες των Ογουομογέλα, Κρίνγκε και Κελ, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων.
Bundesliga: Ποιος θα τη σταματήσει;
Η Μάιντς που έδειξε σημάδια ανάκαμψης νικώντας την περασμένη αγωνιστική την ανεβασμένη Γκλάντμπαχ εκτός έδρας, φιλοξενεί τη Νυρεμβέργη φιλοδοξώντας να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και στο όνειρο της συμμετοχής στο Champions League.

Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι ομάδων που διεκδικούν θέση στην κορυφαία τριάδα. Οι Σίμουνιτς και Ομπάσι θα λείψουν από τους γηπεδούχους, ενώ από τους φιλοξενούμενους σταθερά απόντες είναι οι Μπάλακ και Κίσλινγκ.

Στο Μόναχο η Μπάγερν φιλοξενεί την Άιντραχτ έχοντας πλέον την πολύ δύσκολη αποστολή να καλύψει διαφορά 14 πόντων από την κορυφή. Οι Ρόμπεν, Κλόζε και Όλιτς θα απουσιάσουν από τους Βαυαρούς, που προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 με τη Λεβερκούζεν και την ήττα στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα για το Champions League. Η Άιντραχτ που έχασε για πρώτη φορά μετά από επτά αγωνιστικές, 4-0 από τη Χόφενχαϊμ στη Φρανκφούρτη, θα παραταχθεί με δύο Έλληνες, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι τιμωρημένος.

Τέλος, Αμβούργο και Στουτγκάρδη συγκρούονται με στόχο να επιστρέψουν στο… σωστό δρόμο. Οι γηπεδούχοι, που έχουν εγκλωβιστεί στη μέση της βαθμολογίας, δεν υπολογίζουν στη βοήθεια των Ελία, Γιάνσεν, Ματάισεν και Κάτσαρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη κόντρα στις απουσίες των Μπουλαρούζ και Εντέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...