ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Νίκη για την Ρούμπιν

Σ΄ένα ματς που πολύ γρήγορα θα ξεχάσουν όλοι, η πρωταθλήτρια Ρωσίας πέτυχε αυτό που ήθελε φθάνοντας στην πρώτη της νίκη στη φετινή φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας με 1-0 της Κοπεγχάγης. Πλέον οι Ρώσοι ανέβηκαν στους έξι βαθμούς ενώ οι Δανοί έμειναν στους επτά.
Το μοναδικό γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Νομπόα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ένα γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Μπερντίεφ.

Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Σολμπάκεν προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 76ο λεπτό ο Ντάμε Εντόι είδε το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ριζικόφ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αλλά ο τερματοφύλακα των Ρώσων απέκρουσε το πλασέ του.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζικόβ, Καλεσίν (85' Σαλουκβάτζε), Θέσαρ Νάβας, Μποκέτι, Ανσάλντι, Νομπόα, Νάτσο, Ριαζάντσεβ, Κασάεβ (69' Μπιστρόφ), Γκιοκντενίζ Καραντενίζ, Κορνιλένκο (81' Μεντβέντεφ).
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Ζάνκα, Άντονσον, Βεντ, Κβιστ, Κλαουντεμίρ, Μπολάνος, Βίνγκααρντ (73' Ζοχόρε), Γκρόνκιερ, Ν'Ντόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...