ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κοινός στόχος για τους αιώνιους

Τρισδιάστατο σήμα της Ευρωλίγκα Μόνο τη νίκη θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα. Οι δυο "αιώνιοι" αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των ομίλων τους.

Η αρχή γίνεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ (20:00), όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται τις "νυχτερίδες" στην συμπλήρωση 500 αγώνων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το "τριφύλλι" ψάχνει μόνο τη νίκη, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία, ʼλεξ Μάριτς και θέλουν να συνδυάσουν το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση. Οι "νυχτερίδες" από την πλευρά τους μετρούν μόλις μια νίκη στον πρώτο γύρο του ομίλου και θέλουν μόνο τη νίκη, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στη Μαδρίτη (21:45), ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει με διαφορά 16 πόντων στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στο ΣΕΦ (82-66) και με τον Θοδωρή Παπαλουκά να επιστρέψει στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Η "βασίλισσα" της Ευρώπης από την πλευρά της, θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...