ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μέτρα ασφαλείας για την επιστροφή του Λεμπρόν

Μέτρα ασφαλείας για την επιστροφή του Λεμπρόν
Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην «Quicken Loans Arena» στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποίο ο Λεμπρόν Τζέιμς θα επισκεφτεί για πρώτη φορά σαν αντίπαλος τους Καβαλίερς ως παίκτης-πλέον-του Μαϊάμι. Ο κόσμος του Κλίβελαντ δεν συγχώρεσε στον 25χρονο φόργουορντ την απόφαση να εγκαταλείψει την ομάδα και την πόλη που αγωνιζόταν επί μία επταετία προτιμώντας να μετακομίσει στη Χιτ και να σμίξει με τον Ντουέιν Ουέιντ και τον Κρις Μπος.

Οι άγριες διαθέσεις εναντίον του Λεμπρόν Τζέιμς από τους οπαδούς των Καβαλίερς έγιναν σαφείς από την ημέρα που ανακοίνωσε την απόφασή του. Οι άλλοτε θαυμαστές του πλέον τον θεωρούν προδότη και δεν δίστασαν να κάψουν τις φανέλες με το όνομά του, ενώ είναι βέβαιο πως θα αποδοκιμαστεί έντονα κατά την επιστροφή του στο Κλίβελαντ. Οι Καβαλίερς σε συνεργασία με τις αρχές του Κλίβελαντ αλλά και την αστυνομία εκπόνησαν σχέδιο προστασίας του Λεμπρόν Τζέιμς.

Θα υπάρχουν άνδρες της ασφάλειας γύρω από τον πάγκο του Μαϊάμι, ενώ δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε οπαδούς που θα φέρουν (πάνω σε πλακάτ ή στα ρούχα τους) συνθήματα και μηνύματα κατά του Λεμπρόν ή της οικογένειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...