ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CL!

Καλησπέρα αδέρφια..
Τριήμερο με CL και πάμε λοιπόν να δούμε τις προβλέψεις μας για την Τρίτη (Champion League)


ΤΡΙΤΗ 23/11/2010
Στον κωδικό 101 Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης και εμείς θα ποντάρουμε στο διπλό.Κάτι το ντεφορμάρισμα του Άγιαξ από την μία, κάτα ο Ρονάλντο και ο Μουρίνιο από την άλλη μας παροτρύνουν να πάμε στο διπλό..Η απόδοση είναι στον ΟΠΑΠ στο 2.15 και τρέχω να το ρίξωωω!

Συνεχίζουμε με τον κωδικο 104 και την αναμέτρηση μεταξύ της Οσέρ και της Μίλαν το άντερ είναι το μόνο σημείο που μας τραβάει.Μέτρια η Οσέρ και δεν μας πείθει ιδιαίτερα. Από την άλλη η Μίλαν στηρίζεται καθαρά στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.Αν οι παίκτες της Μίλαν δεν καταφέρουν να περάσουν την μπάλα στον Σουηδό τότε ένα εύκολο άντερ .. αχνοφαίνεται στον ορίζοντα!

Και κλείνουμε την αποψινή μας τριάδα με το ματς Μπράγκα-Άρσεναλ στον κωδικό 103. Η Μπράγκα είναι κάτω του μετρίου στις περισσότερες ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις μέχρι στιγμής.Η Άρσεναλ προέρχεται από την ήττα σοκ μέσα στο "Emirates" από την Τότεναμ και η νίκη αποτελέι μονόλογο και θα είναι βάλσαμο για την ομάδα του Venger.Αξίζει να αναφέρω ότι το πρώτο ματς στην έδρας της Άρσεναλ είχε λήξει 6-0! Διπλό λοιπόν και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...