ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μπούσκετς: «Θα μας δυσκολέψει η ατμόσφαιρα»

Στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Σέρχιο Μπούσκετς. Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε ότι για την ομάδα του αποτελεί κίνητρο το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην Αθήνα το «τριφύλλι».
Μπούσκετς: «Θα μας δυσκολέψει η ατμόσφαιρα»
Αναλυτικά όσα είπε:

«Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο μας. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε από τώρα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ δεν έχουμε νικήσει τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Παίζουμε για τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, που θα μας διατηρήσουν στην κορυφή του ομίλου. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, συζητάμε και για το ντέρμπι. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι για την αναμέτρηση».

Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα που θα αγωνιστεί με διαφορετικό τρόπο, απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Ελπίζω να εμφανιστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο Champions League δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Θα παίξουμε επιθετικά. Στην Ελλάδα η ατμόσφαιρα είναι πάντα φανταστική και σίγουρα ο κόσμος με τις εκδηλώσεις του θα μας δυσκολέψει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...