ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μαλντίνι: «Απίστευτοι Μέσι και Πικέ»

Μαλντίνι: «Απίστευτοι Μέσι και Πικέ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και τον Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα ο θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι. «Θα έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο τη Χρυσή Μπάλα», τόνισε ο 41χρονος.Ο 41χρονος, πρώην άσος της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας έδειξε εντυπωσιαμένος από τον Μέσι και εξέφρασε την άποψη ότι ο Πικέ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο. «Οταν βλέπω τον Μέσι, κατά τη γνώμη μου πρέπει να κερδίζει κάθε χρόνο τη 'χρυσή μπάλα'. Είναι απίστευτος παίκτης. Μου αρέσει πολύ ο Πικέ. Εχει κλάση. Ξέρει πώς να αμυνθεί και πώς να σκοράρει. Αποτελεί εξαιρετικό δίδυμο με το Κάρλες Πουγιόλ».

Ο Μαλντίνι, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην L'Equipe, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το δίδυμο των στόπερ των Μιλανέζων: «Ο Αλεσάντρο Νέστα παραμένει ένας πολύ δυνατός αμυντικός. Ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να γίνει μεγάλος πρωταθλητής».

Οσον αφορά τους «ροσονέρι» αυτής της σεζόν, ο θρύλος του συλλόγου τόνισε: «Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα για την Serie A. Πιστεύω ότι ακόμα της λείπει κάτι στο Champions League. Το είδαμε αυτό όταν η Μίλαν έπαιξε στη Μαδρίτη με την Ρεάλ. Για παράδειγμα, θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για πρόκριση αν κληρωθούν με την Μπαρτσελόνα ή την Τσέλσι».

Ο πάλαι ποτέ capitano, κατέληξε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Η Μίλαν έχει δείξει πρόσφατα ένταση στο παιχνίδι της και αυτό είναι κάτι που πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...