ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Με τέσσερις επιθετικούς στο Παγκρήτιο!

Με τέσσερις επιθετικούς στο Παγκρήτιο!
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια κόντρα στον Εργοτέλη. Στο ματς της… μιας ανάσας ή του ενός ημιχρόνου για την ακρίβεια, χρειάζεται το γκολ της νίκης. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή και τους Νέμεθ-Μήτρογλου.

Το πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη διεξήχθη στις 13 του μήνα και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει ότι θα έχει μπροστά του μόνο 45 λεπτά για να φτάσει η ομάδα στη νίκη και από τους παίκτες που επέλεξε, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι πήρε όλους τους επιθετικούς που έχει στο ρόστερ.

Γιατί πολύ απλά, ξέρει ότι έχει μπροστά του μόλις 45 λεπτά για να πάρει τη νίκη και είναι πιθανό να χρειαστεί λύσεις στην επίθεση, για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην αποστολή μετέχει έπειτα από καιρό και ο Μήτρογλου, ενώ εκτός έμεινε ο Ζαϊρί…

Στην αποστολή μετέχουν οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ. Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου και Νέμεθ.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπαγάσα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πανέτοιμος για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους Μπράβο και Μέλμπεργκ. Ο πρώτος έχει ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι, αλλά όχι πολλές, ενώ ο Σουηδός συνέχισε τη θεραπεία του και δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Οι πιθανότητες που υπάρχουν για να τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε ο Μέλμπεργκ είναι μηδαμινές. Ο Τοροσίδης, τέλος, συνέχισε και αυτός το προσωπικό του πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...