ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Μην πυροβολείτε τον Φετφατζίδη...»

«Μην πυροβολείτε τον Φετφατζίδη...»
Ο Θέμης Σινάνογλου εκφράζει την άποψή του στο katimagiko.gr σχετικά με τον Γιάννη Φετφατζίδη, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει πίεση προς το νεαρό ποδοσφαιριστή από τον κόσμο του Ολυμπιακού! O Γιάννης Φετφατζίδης ίσως να μην είναι φαινομενικά στα καλύτερά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως είναι ο πρώτος αρμόδιος για την... κρίση του νεαρού άσου του Ολυμπιακού, όπως τονίζει ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» στο katimagiko.gr...

«Πρέπει να προσέχουμε τους παίκτες τι κάνουν και χωρίς την μπάλα. Αυτό είναι το μυστικό για την επιτυχία μιας ομάδας. Ο Βαλβέρδε γνωρίζω προσωπικά ότι ζητάει από τον Φετφατζίδη πράγματα που είναι για το καλό της ομάδας, αλλά όχι για το καλό του παίκτη - με τον τρόπο που βλέπουν το ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι. Οι οποίοι κοιτούν τον παίκτη όταν έχει την μπάλα.
Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Φετφατζίδης έτρεξε πάρα πολύ, έφτανε μέχρι τη γωνία του κόρνερ στην άμυνα του Ολυμπιακού, γινόταν ως και δεξί μπακ!
Για να βοηθάει τον Μοντέστο, επειδή ο ΠΑΟΚ είχε από εκεί τον Βιεϊρίνια, έβγαινε και ο Ίβιτς μερικές φορές, ανέβαινε και ο Σακελλαρίου. Όταν λοιπόν παίζεις τόση πολλή άμυνα, όταν τρέχεις, μαρκάρεις και σκίζεσαι, τα φτύνεις. Και επειδή τα φτύνεις δεν έχεις τις δυνάμεις να κάνεις πολλά με την μπάλα. Ο κόσμος δεν το βλέπει αυτό και φαίνεσαι μετά ελάχιστος μπροστά στον Ρόμενταλ, ο οποίος μπαίνει αλλαγή στη θέση σου, μπαίνει ξεκούραστος και κάνει σπουδαία πράγματα επιθετικά στο συγκεκριμένο ματς.
Αυτό είναι το άδικο πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Να λέει ο κόσμος «πολύ καλύτερος ο Ρόμενταλ από τον Φετφατζίδη». Ναι ε; Και τότε γιατί ο Βαλβέρδε βάζει τον μικρό βασικό; Διότι ο μικρός θυσιάζει την εικόνα του και κάνει αυτό που του ζητάει ο προπονητής τρέχοντας και πιέζοντας στην άμυνα. Αυτό ο Ρόμενταλ δεν μπορεί να το κάνει.
Αν ήταν αντίστροφα τα πράγματα, αν ξεκινούσε δηλαδή στο ματς ο Ρόμενταλ και έτρεχε ως το σημαιάκι του κόρνερ να παίζει άμυνα, θα τα έφτυνε, με αποτέλεσμα επιθετικά να μην κάνει πολλά, θα έμπαινε αλλαγή στη θέση του ο Φετφατζίδης ξεκούραστος και θα έκανε κι αυτός αυτά που έκανε ο Ρόμενταλ. Τότε όλοι θα έλεγαν «α, πολύ καλύτερος από τον Ρόμενταλ ο Φετφατζίδης», τονίζει σχετικά με το νεαρό άσο του Ολυμπιακού ο «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Διαβάστε όλη την άποψη του Θέμη Σινάνογλου στο katimagiko.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...