ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Στην επόμενη φάση Τσέλσι-Μαρσέιγ

Διπρόσωπη
Ούτε επίτηδες να το 'κανε!
Αφού θύμισε στους φίλους της το κακό -τον τελευταίο καιρό- πρόσωπό της, σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο προσπαθώντας να ισοφαρίσει το γκολ κάποιου… τίμιου Μπέλο, η Τσέλσι θέλησε να τους δείξει στο «δεύτερο» ότι έρχονται καλύτερες μέρες.
Διπρόσωπη
Οι «μπλε», παίζοντας με τα «δεύτερα», ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με γκολ των Στάριτζ και Μαλουντά -είχαν, μάλιστα και δύο δοκάρια- και με τη νίκη 2-1 πανηγύρισαν, εκτός από την πρόκριση στους «16» του Champions League και την πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Στους "16" η Μαρσέιγ με "διπλό" στη Ρωσία

Φάση από το γκολ του Βαλμπουενά Η Μαρσέιγ πέρασε νικηφόρα (3-0) από τη Ρωσία και σφράγισε το εισιτήριο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Με την ήττα αυτή η Σπάρτακ Μόσχας έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι και πλέον θα αρκεστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βαλμπουενά με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας, ανοίγοντας το σκορ νωρίς για τη Μαρσέιγ (18'). Η Σπαρτάκ πίεζε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και άγγιξε το 1-1 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Μακέεφ, ο Μανταντά βρήκε την μπάλα τόσο, όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει πορεία και να την στείλει πίσω από τον Ουέλινγκτον, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο κενό τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...