ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται τιμωρία για Αμανατίδη

Έρχεται τιμωρία για Αμανατίδη
Τα όσα είπε ο Γιάννης Αμανατίδης μετά το τέλος του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ δεν θα περάσουν έτσι από τον Μίκαελ Σκίμπε. Ο τεχνικός της Άιντραχτ αναμένεται να τιμωρήσει τον Έλληνα άσο, αρχικά αφήνοντάς τον εκτός 18άδας στο ματς του Σαββάτου με την Μπάγερν Μονάχου. «Η αντίδρασή μου θα είναι ξεκάθαρη και δεν θα αφήνει περιθώρια παρεξήγησης!» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Bild ο Μίκαελ Σκίμπε. Οι δύο άνδρες έχουν προηγούμενα, όταν το καλοκαίρι του 2009 ο Σκίμπε επέλεξε να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Αμανατίδη και να το δώσει στον Πρινς.

Πριν από τον Σκίμπε για το συγκεκριμένο θέμα είχε μιλήσει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν. «Η συνέντευξη του Αμανατίδη δεν κάνει καλό στην ομάδα. Το να λέει πως δεν υπάρχει αξιοκρατία στην ομάδα είναι απλώς λάθος. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Θα συναντηθώ μαζί του για να μιλήσουμε. Δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα.

Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει ποιος θα παίζει και ποιος όχι και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Προφανώς όσα είπε ο Αμανατίδης από τον εκνευρισμό του που δεν αγωνίζεται. Ανέκαθεν είχε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μου. Είναι πάντα πιστός, αφοσιωμένος στην ομάδα και αναγνωρίζουμε την προσφορά του. Όμως όσα είπε είναι λάθος», ανέφερε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...