ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Γιορτάζει ο κάμπος!

Γιορτάζει ο κάμπος!
Το απόγευμα (18:00), το νέο γήπεδο της Λάρισας, το «AEL FC ARENA» ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά . Ιστορική η σημερινή ημέρα για τους Βυσσινί αλλά και τη θεσσαλική πόλη.

Η Λάρισα είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα. Αυτή που «έσπασε» το αγωνιστικό μονοπώλιο των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για την ομάδα αλλά και σύσσωμη την πόλη η σημερινή ημέρα είναι ιστορική.

Ο πιο επιτυχημένος σύλλογος από την επαρχία μπαίνει στο νέο του σπίτι και ως είθισται, κάθε νέο σπίτι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι καινούριο, περιποιημένο και νοικοκυρεμένο.

Η τριανδρία στοιχείων είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου γηπέδου της πόλης. Πλέον σύσσωμη η πόλη αναμένει τη στιγμή που θα κοπεί… η κορδέλα και η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ενώπιον των οπαδών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα


Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανοίγει τις πύλες του AEL FC ARENA και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας για να περάσουμε μαζί στη νέα εποχή, γιορτάζοντας την είσοδο στο νέο μας γήπεδο.

Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 & 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα γίνεται από την κεντρική νοτιοδυτική πύλη της εγκατάστασης, ενώ περιμετρικά του γηπέδου θα διατίθενται από pop-up καταστήματα αναμνηστικά της εκδήλωσης (t-shirt, κασκόλ, κονκάρδες).
Οι θύρες ανοίγουν στις 6μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: 7μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...