ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Οι δηλώσεις Γκέκα-Αμανατίδη μας στεναχωρούν»

Τη λύπη του για τις δηλώσεις των Φάνη Γκέκα και Γιάννη Αμανατίδη εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ. Σε αυτή τονίζεται χαρακτηριστικά: «…περιμέναμε ότι θα καταλάβαιναν ότι καθήκον τους ήταν να επιστρέψουν στην Εθνική μας…», ενώ σημειώνεται: «Και δίκιο να έχουν, πιστεύουμε ότι το χάνουν»!
«Οι δηλώσεις Γκέκα-Αμανατίδη μας στεναχωρούν»
Η ανακοίνωση του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ

«Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ με αφορμή τις δηλώσεις του Φάνη Γκέκα και του Γιάννη Αμανατίδη, σε διάφορα σάιτ, έχει να πει ότι μας λυπούν και μας στεναχωρούν.
Περιμέναμε ότι και ο Φάνης Γκέκας και ο Γιάννης Αμανατίδης θα καταλάβαιναν ότι καθήκον τους ήταν να επιστρέψουν στην Εθνική μας και να ξαναφορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ τους τιμά, τους αγαπά, για όσα έχουν προσφέρει στην Εθνική μας, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη συγκεκριμένη περίοδο, στο να αναφέρονται σε παλιότερες μέρες τι σκοπό εξυπηρετούν; Και δίκιο να έχουν, πιστεύουμε ότι το χάνουν.

Τώρα η Εθνική μας έχει ένα νέο προπονητή, τον Φερνάντο Σάντος και δόξα το θεό πάει καλά και η ανανέωση που ζητάνε όλοι, έχει πραγματοποιηθεί.

Δυστυχώς, ενώ περιμέναμε την επάνοδο στην Εθνική μας και του Φάνη Γκέκα και του Γιάννη Αμανατίδη δυο διεθνείς μας επέλεξαν να κλείσουν μια για πάντα την πόρτα της Εθνικής μας. Δικαίωμά τους.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ θα ναι πάντα δίπλα στην Εθνική μας και στους διεθνείς μας. Είμαστε περήφανοι στο να τραγουδάμε τον Εθνικό μας ύμνο παρέα με τους διεθνείς, όπου και να αγωνίζονται.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. ότι η Εθνική είναι αρρώστια, είναι ιδέα, είναι πάθος, μας καλύπτει και μας ενώνει.

Ξαναλέμε όμως, ότι είναι λάθος και ντροπή να μιλάμε τόσο εύκολα για το παρελθόν της Εθνικής μας.

Μια Εθνική Ελλάδος που επί Ότο μεγαλούργησε.

Ο Ότο και οι διεθνείς μας έβγαλαν όλη την Ελλάδα στους δρόμους. Και να θυμίσουμε και κάτι, όταν πήραμε το EURO 2004 στην Πορτογαλία ελάχιστοι διεθνείς αγωνίζονταν βασικοί στις ομάδες τους.

Και κάτι ακόμα, η μοναδική πρόκριση που χάσαμε επί Ότο, ήταν το MUNDIAL του 2006 στην Γερμάνια.

Εκείνο που μας μένει, σε όλους εμάς του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ, είναι ότι η Εθνική του Ότο μας πήγε σε τελικές διοργανώσεις και ότι τώρα βρισκόμαστε 11 στο κόσμο.

Τους ευχαριστούμε για όλες τις χαρές που μας έχουν χαρίσει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...