ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

«Περήφανοι που είμαστε κομμάτι της ιστορίας»!

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με όλες τις επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία. Το παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια, την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (20:00) είναι το 500ο των «πρασίνων» σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελεί κομμάτι της λαμπρής ιστορίας των πρωταθλητών Ελλάδος.
«Περήφανοι που είμαστε κομμάτι της ιστορίας»!
«Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό το συναίσθημα. Όπως σημαντικό είναι ότι αυτή η πορεία, όλο αυτό το παρελθόν και ελπίζω και το παρόν και το μέλλον, είναι συνδεδεμένο με επιτυχίες, καλό μπάσκετ και χαρές. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Και εννοείται ότι έχουμε περισσότερες ευθύνες ακριβώς εξαιτίας αυτής της ιστορίας που έχει ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω όλοι μαζί να συνεχίσουμε με επιτυχίες», τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα της ομάδας, το «δεξί χέρι» του Ομπράντοβιτς.

Η συνέχεια των δηλώσεων άνηκε καθαρά στο ματς της Πέμπτης κόντρα στη Βαλένθια του νεοπροσληφθέντος, Σβέτισλαβ Πέσιτς, το οποίο είναι το υπ’ αριθμόν 244 παιχνίδι του Δημήτρη Ιτούδη, στον πάγκο του «τριφυλλιού». «Το ότι ήρθε ένας καινούριος προπονητής έχει εξιτάρει λίγο τους παίκτες της Βαλένθια, τους έχει αφυπνίσει. Αυτό θα πρέπει να εξιτάρει κι εμάς. Να «ξυπνήσουμε» κι εμείς, με την έννοια ότι έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που είναι ανανεωμένος σε σχέση με τις ιδέες του αγωνιστικά. Αν και ο νέος προπονητής έχει κοουτσάρει μόνο ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής, αυτό με τη Σαραγόσα -το άλλο απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνα απλά το παρακολούθησε- είχε πλέον μέρες για να προετοιμαστεί για το δικό μας παιχνίδι. Είναι εμφανές ότι πιέζουν την μπάλα από πολύ ψηλά. Παίζουν επιθετική άμυνα, είναι πιο συνεπείς σε αυτόν τον τομέα, στον αμυντικό σε ότι αφορά την ατομική τους, αλλά και την ομαδική τους απόδοση», ο τρόπος με τον οποίο ο Δημήτρης Ιτούδης επέστησε την προσοχή του Διαμαντίδη και των υπολοίπων παικτών της ομάδας του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...