ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Βαλέρδε-Μαρινάκη για μεταγραφές

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχουν ραντεβού μέσα στην εβδομάδα για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά τις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρολεύκων τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Redplanet.gr

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι μία καλή ευκαιρία για τις ομάδες να καλύψουν «τρύπες» στο ρόστερ και να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν χρειάζεται σημαντικές τομές στο υπάρχον δυναμικό για να διεκδικήσει η ομάδα το νταμπλ αλλά στη συζήτηση με τον Ευάγγελο Μαρινάκη οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν θα είναι το μοναδικό θέμα.

Η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και κατά την διάρκεια της ερχόμενης βδομάδας, ώστε οι δύο άνδρες να συζητήσουν από κοντά το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ερυθρόλευκου ρόστερ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρει το Redplanet.gr.

Ο Ισπανός τεχνικός, έχει την άποψη πως ακόμη και αν δεν κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός τον Γενάρη, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της ως έχει, κάτι το οποίο το έχει ξεκαθαρίσει και στον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ. Πέρα, όμως, από το αν θα γίνει μεταγραφή ή όχι τώρα τον χειμώνα, οι δύο άνδρες θα κουβεντιάσουν για την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία των ερυθρολεύκων και θα συζητήσουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να "κλειστούν" από αυτή την περίοδο για το καλοκαίρι. Άλλωστε ο σωστός προγραμματισμός επιβάλει τέτοιες κινήσεις.

Παράλληλα, θα ανοίξει και το θέμα όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από ορισμένους παίκτες του, είτε γιατί ορισμένοι δεν έχουν παρουσιάσει επαγγελματική συμπεριφορά (όπως ο Μήτρογλου), είτε γιατί κάποιοι δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό. Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θα δοθούν σε άλλες ομάδες ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ενώ παράλληλα, θα γίνει και μία εκτίμηση για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων (Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λεονάρντο, Επστάιν) οι οποίοι ανήκουν ακόμη στον σύλλογο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Βαλβέρδε που συνεχίζει να λέει πως ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται ενίσχυση δεν είναι… τρελός. Σίγουρα η ομάδα και το ρόστερ έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τις 14 καλοκαιρινές μεταγραφές. Για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο και πάνω από όλα σωστό να προσθέτει πάρα πολλούς παίκτες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός χτίζεται από την αρχή και σε τέτοιες προσπάθειες χρειάζεται υπομονή. Αν γίνει λάθος στα… θεμέλια τότε όλο το οικοδόμημα κοινδυνεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...