ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αρνήθηκε το αίτημα του Τέβεζ η Σίτι

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι στο αίτημα του Κάρλος Τέβεζ για μεταγραφή. Οι «πολίτες» ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν δεκτό το αίτημα του Αργεντινού σούπερσταρ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Αρνήθηκε το αίτημα του Τέβεζ η Σίτι

«Με μεγάλη απογοήτευση επιβεβαιώνουμε στους οπαδούς μας ότι ο Κάρλος Τέβεζ κατέθεσε αίτημα για μεταγραφή. Ο σύλλογος θα ήθελε να ενημερώσει ότι αρνήθηκε το αίτημα αυτό. Ο σύλλογος παραμένει απογοητευμένος από την κατάσταση και από τις ενέργειες του εκπροσώπου του Κάρλος. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσουν να δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο προσωπικό του πρόβλημα με την οικογένειά του. Τους τελευταίους μήνες η Μάντσεστερ Σίτι έχει δεχτεί δεκάδες αιτήματα από τον εκπρόσωπο του Κάρλος για διαπραγμάτευση και επέκατση του συμβόλαίου του για ένα επιπλέον χρόνο», ανέφερε η ανακοίνωση της Σίτι.

Ο Τέβεζ έχει δηλώσει ότι δεν αντέχει άλλο μακριά από τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονται στο Μπουένος Άιρες και μάλιστα έχει δηλώσει ότι σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του. Επίσης, οι σχέσεις του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκονται στο χειρότερο σημείο όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Μπόλτον, όταν οι δύο άντρες αντάλλαξαν λόγια την ώρα της αλλαγής του Αργεντινού.

Αν τελικά ο Τέβεζ αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελέσει τεράστια απώλεια, αφού ο 26χρονος άσος είναι το Α και το Ω της ομάδας έχοντας 39 γκολ σε 60 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, με τη Σίτι να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και να διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...