ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πανικός για Βιεϊρίνια!

Την αποθέωση από οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά την έξοδό του από την Τούμπα γνώρισε ο "χρυσός" σκόρερ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Δείτε βίντεος από το "Olapaok.gr".

Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια ήταν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων λατρείας του κόσμου, κατά την έξοδο των παικτών του "Δικεφάλου" από την Τούμπα μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Το θαυμάσιο γκολ που πέτυχε, αλλά και η πολύ καλή του αγωνιστική παρουσία στο ματς με τον Ηρακλή, ώθησαν αρκετούς φιλάθλους του "Δικεφάλου" να τον περιμένουν υπομονετικά να βγει από τα αποδυτήρια για να τον αποθεώσουν.

Ο Πορτογάλος δέχονταν μάλιστα παροτρύνσεις να συνεχίσει στα ίδια υψηλά στάνταρντς απόδοσης και να βοηθάει τον ΠΑΟΚ στις υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενόψει μάλιστα του "τελικού" που έχει να δώσει την ερχόμενη Τετάρτη στο Ζάγκρεμπ η ομάδα του Μάκη Χάβου με έπαθλο μία θέση στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τον σταμάτησαν ώστε να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ο άσος των "ασπρόμαυρων" έκανε αγώνα δρόμου να πάει προς το αυτοκίνητό του λόγω του... πολικού ψύχους που επικρατούσε.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...