ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πλατινί: «Forza Inter»!

Πλατινί: «Forza Inter»!
Ως ποδοσφαιριστής και οπαδός ήταν και είναι αντίπαλος της Ίντερ. Ως πρόεδρος της UEFA, όμως, ο Μισέλ Πλατινί υποστηρίζει τους «νερατζούρι» στο Παγκόσμιο Συλλόγων. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο τόνισε ότι βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη για τον ίδιο κατάσταση καθώς θα πρέπει να υποστηρίζει την Ιντερ στο Αμπού Ντάμπι, από τη στιγμή που είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη στο Παγκόσμιο Συλλόγων.

«Αφού είμαι πρόεδρος της UEFA υποθέτω ότι θα πρέπει να υποστηρίζω την Ιντερ και να πανηγυρίσω τα γκολ της, σωστά; Καλό είναι αυτό για τους νερατζούρι, πάντως, καθώς από την ημέρα που ανέλαβα αυτό το πόστο, ο συγκεκριμένος τίτλος έχει πάει μόνο στις ευρωπαϊκές ομάδες. Η Μίλαν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα. Δεν πρέπει να σταματήσει το σερί μου», τόνισε ο Πλατινί, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε και την τριάδα των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα, λέγοντας πως κατά τον ίδιο ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα έπρεπε να είναι στη 2η θέση.

«Καλώς ή κακώς τα αποτελέσματα της Χρυσής Μπάλας επηρεάζονται κατά πολύ από το Μουντιάλ. Το 1982, για παράδειγμα, ο Πάολο Ρόσι δεν ήταν ο καλύτερος του κόσμου σε όλη τη σεζόν αλλά ήταν ο κορυφαίος στο Μουντιάλ. Προσωπικά θα ψήφιζα για πρώτο τον Τσάβι, δεύτερο τον Σνάιντερ και τρίτο τον Ινιέστα. Δεν είναι δίκαιο το να μην είναι στην πρώτη τριάδα ο Ολλανδός».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...