ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος Ροναλντίνιο; Μόνο Γιανγκ!

Ποιος Ροναλντίνιο; Μόνο Γιανγκ!
Ο Ρόι Χόγκτσον δήλωσε ότι ουδέποτε έχει σκεφτεί να αγοράσει τον Ροναλντίνιο ή τον Σουάρεζ στην Λίβερπουλ, αλλά δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση του Άσλεϊ Γιάνγκ της Άστον Βίλα.

Σαν τυπικός Άγγλος προπονητής ο Ρόι Χόγκτσον βάζει τους άγγλους ποδοσφαιριστές πάνω από όλους τους άλλους στον πλανήτη.

Και για αυτό σύμφωνα με δηλώσεις του δεν σκέφτηκε ποτέ να αγοράσει ούτε τον Ροναλντίνιο της Μίλαν, ούτε τον Σουάρεζ του Άγιαξ, μα μόνο τον Άσλεϊ Γιανγκ της Άστον Βίλα.

«Ο Ροναλντίνιο και ο Σουάρεζ είναι παίκτες που δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ που να μην έχει σκεφτεί τον Άσλεϊ Γιανγκ σε κάποια στιγμή», είπε ο άγγλος προπονητής και συνέχισε σχολιάζοντας το αν θα υπάρξει κίνηση της Λίβερπουλ για τον παίκτη: «Το να σκεφτείς κάποιον παίκτη και να κάνεις κίνηση για αυτόν είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Θα μπορούσα να σας δώσω μια τεράστια λίστα παικτών που θαυμάζω στην Πρέμιερ Λιγκ και θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί».

Στην συνέχεια ο Χόγκτσον αρνήθηκε το ότι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ Λίβερπουλ και Άστον Βίλα για τον Γιάνγκ.

«Δεν υπάρχει αλήθεια στη φήμη. Αν ρωτάτε αν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άστον Βίλα και της Λίβερπουλ, τότε δεν έχουν».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...