ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Θρίλερ με τον Κόλεμαν

Ταυλαρίδης
Νοκ άουτ από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ τέθηκαν οι Αλεξάνταρ Σίμιτς και Στάθης Ταυλαρίδης που αποκλείστηκαν από την αποστολή. Θρίλερ με τον Κόλεμαν, ξεκαθαρίζει μέχρι την Κυριακή η περίπτωση του.

Ακόμα πιο δύσκολο θα γίνει το έργο των παικτών της ΑΕΛ στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, καθώς ο Κώστας Κατσάρας δεν θα έχει δυο βασικούς παίκτες στη διάθεση του.

Ο λόγος για τους Αλεξάνταρ Σίμιτς και Στάθης Ταυλαρίδης που ταλαιπωρούνται από διαφορετικά προβλήματα ο καθένας.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις στομαχικές διαταραχές και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή. Πολλοί συνέδεσαν το γεγονός αυτό με τις φήμες που τον ήθελαν δυσαρεστημένο για το γεγονός πως στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν στον πάγκο, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όσον αφορά τον Σέρβο χαφ, πάνω που επέστρεψε και άρχισε να αγωνίζεται καλά, υπέστη τράβηγμα και θα λείψει για λίγες ημέρες από τις αγωνιστικέ υποχρεώσεις των βυσσινί.

Από το ματς θα λείψει και ο Κουζέν που είναι τιμωρημένος, έτσι δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν δούμε να ξεκινάει βασικός ο Αμπουχατζίρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκέρεμι, που έχει ανέβει τελευταία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σιατραβάνης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Μακίνουα, Μπλάζεκ, Μετίν, Αμπουχατζίρα, Κανόμπιο, Πούρι, Βούζας, Γκέρεμι.

Θρίλερ με Κόλεμαν

Ο Ουαλός τεχνικός αναμενόταν στην Ελλάδα το Σάββατο το απόγευμα, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Οι διαπραγματεύσεις με τον 40χρονο προπονητή είναι οριακές και όλα τα ενδεχόμενο είναι ανοιχτά πλέον.Γι' αυτό δεν αποκλείεται να τον δούμε ξαφνικά στην Λάρισα ή να διαβάσουμε τίποτα δηλώσεις που θα φρενάρουν τις διαπραγματεύσεις. Υπομονή λοιπόν...

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...