ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Θρίαμβος του ΟΣΦΠ επί του ΠΑΟ

Εύκολη νίκη με 3-1 επί του "αιώνιου" αντιπάλου, Παναθηναϊκού πέτυχαν οι νέοι του Ολυμπιακού στη... χιονισμένη Νίκαια για την 13 αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague.

Με αυτή τους τη νίκη οι "ερυθρόλευκοι" άφησαν το "τριφύλλι" πίσω τους οχτώ βαθμούς.

Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι και παρά τις άγριες καιρικές συνθήκες, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Από την αρχή επέβαλλε το ρυθμό του, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Αναγνωστόπουλος είπε "όχι" όποτε χρειάστηκε και κράτησε το μηδέν στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό, όταν ο Παιδάκης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκίνου να σκοράρει και να κάνει το 2-0. Στο 75' ο Βουτσιώτης πήρε την μπάλα από το κέντρο, έφτασε στην περιοχή του Πάντου και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90΄ όταν ο Γιαννιτσάνης έπιασε ένα καλό σουτ από το κόρνερ του Μουζακίτη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός: Πάντος, Μουσκάι, Γεωργιάδης, Παπαδιότης, Τζανετόπουλος, Γκίνο, Βουτσιώτης, Λυκογιάννης, Κρητικός, Παιδάκης, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Καστράτι, Ρισβάνης, Φαφούτης, Μυρθιανός, Δώνης, Ανδρεόπουλος, Σταματακης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μαραθιανός.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...