ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ καλεί... Λάζαρο!


Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πέρα από το 2012, προκειμένου να τον επιβραβεύσει για την εξαιρετική του παρουσία τη φετινή σεζόν, επιθυμεί η πράσινη ΠΑΕ.

Ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού φέτος (τρίτη συνολικά στο "τριφύλλι") και ως εκ τούτου οι πράσινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του 24χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2012, όμως σύμφωνα με το "Goal", οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να καλέσουν άμεσα τον παίκτη για να του προσφέρουν αύξηση αποδοχών και συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας για να τον... δέσουν στην Παιανία.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει άλλωστε, πριν από λίγο καιρό και με τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πράσινους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας να βλέπουν στο πρόσωπο του Χριστοδουλόπουλου έναν Έλληνα παίκτη στον οποίο θα μπορούν να στηριχτούν τα επόμενα χρόνια.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...