ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αντίο με επαίνους και δώρα!

Αντίο με επαίνους και δώρα! (vid)
Μια σχέση πολλών ετών στη Ferrari έφτασε στο τέλος της, ύστερα από την ανακοίνωση του Λούκα Μπαντοέρ πως θα αποχωρήσει από τη σκουντερία, στην οποία τα τελευταία 13 χρόνια είχε τη θέση του δοκιμαστή. 

Η Ferrari βράβευσε τον δοκιμαστή της στο παραδοσιακό γεύμα της «Scuderia Ferrari Marlboro», ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκα Ντι Μοντιζέμολο του έδωσε δύο δώρα. 

Αρχικά ένα γλυπτό, στο οποίο πάνω υπάρχουν όλα τα μονοθέσια που έχει οδηγήσει, καθώς και ένα Fiat 500 Tributo Ferrari. 

«Ο Λούκα αποτέλεσε κλειδί για την επιτυχία, χάρη στη δουλειά του που είναι ζωτικής σημασίας, έστω και αν πραγματοποιείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποτελείται από πολλά χιλιόμετρα και ιδέες», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας της Ferrari. 

«Θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για εμάς και για τον τρόπο που τα έχει κάνει, αξίζει επαίνους για την διακριτικότητά του», συμπλήρωσε ο Μοντιζέμολο. 

Ο Μπαντοέρ με τη σειρά του τόνισε πως πιο πολύ από όλα θα του λείψει η οδήγηση ενός μονοθεσίου. Ο 39χρονος πιλότος ήταν πάντα στη διάθεση της ομάδας του, όπως το 2009 που είχε χρειαστεί να αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Φελίπε Μασά για δύο γκραν πρι. 

Ο Ιταλός πιλότος οδήγησε για τελευταία φορά την F10 στο Motor Show στην Μπολόνια, εκεί όπου αποχαιρέτησε και τον κόσμο. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...