ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Με το μυαλό στην πρωτιά

Σπανούλης
Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Κυριακή το μεσημέρι από τη Μάλαγα με προορισμό το Σαρλερουά, όπου τη Δευτέρα θα τα παίξει όλα για την πρωτιά στον Β' όμιλο της Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την πρόσφατη ήττα τους από την Μάλαγα έχουν και πάλι... συγκάτοικους στην κορυφή της βαθμολογίας του Β' ομίλου της Ευρωλίγκας και στόχος τους είναι να νικήσουν τη Σαρλερουά για να μείνουν και πάλι μόνοι.

Η αποστολή, ως γνωστόν έμεινε στη Μάλαγα μετά το ματς της περασμένης Πέμπτης καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (13/12) θα αγωνιστούν κόντρα στην Σαρλερουά για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.Το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός θα αφήσει τη Μάλαγα για το Σαρλερουά, προκειμένου το απόγευμα να προπονηθεί και στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας. Να υπενθυμίσουμε πως η αναμέτρηση με τη Σαρλερουά γίνεται πιο νωρίς καθώς το τοπικό γήπεδο θα φιλοξενήσει μία συναυλία μεσοβδόμαδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού κατέλυσε από την περασμένη Τετάρτη (8/12) σε ξενοδοχείο στην παραθαλάσσια περιοχή Εστεπόνα. Η παρουσία της ομάδας του Ίβκοβιτς προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο και η μία προπόνηση που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" έγινε υπό το βλέμμα του δημάρχου της Εστεπόνα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/12), ο Ίβκοβιτς προτίμησε οι παίκτες του να γυμναστούν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και όχι στο παρκέ του τοπικού κλειστού, καθώς η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί και στο Σαρλερουά το απόγευμα της Κυριακής.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...