ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

"Βλέπει" Μπλάνκο για την επίθεση


Ο "Δικέφαλος του Βορρά" καλοβλέπει την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο για τη γραμμή κρούση έχοντας ήδη μία πρώτη επαφή μαζί του, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.

Όσο ο Αργεντινός επιθετικός δεν τα βρίσκει με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους οικονομικούς όρους που έχει θέσει τόσο οι υποψήφιοι μνηστήρες θα αυξάνονται, και ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Real News", ο επιθετικός της Ένωσης αρέσει στους διοικούντες τον ασπρόμαυρο σύλλογο, οι οι οποίοι έχουν κάνει και μια πρώτη διερευνητική επαφή μαζί του θέλοντας να διαπιστώσουν τις απαιτήσεις του.

Το δημοσίευμα της "Real News" αναφέρει:

"Την πόρτα του Ίσμαελ Μπλάνκο χτύπησε ο ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με την ΑΕΚ και η "Real Sports" αποκαλύπτει σήμερα πως άνθρωπος του ΠΑΟΚ είχε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του Χουάν Μπέριος.

Οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να μάθουν τις απαιτήσεις του 27χρονου επιθετικού και το κατά πόσο τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνίζεται από το καλοκαίρι με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τούμπα, διότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπλάνκο επιδιώκει να υπογράψει συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να είναι κοντά στις 700.000 ευρώ, ποσό που σίγουρα είναι υψηλό για τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ, αλλά όχι απαγορευτικό.

Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα και σε περίπτωση που ναυαγήσουν οριστικά οι συζητήσεις με την ΑΕΚ, διότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θέλει να μπει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...