ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μόνο τη νίκη θέλει ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο... Να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να φτάσουν στη νίκη επί του ΠΑΟΚ ζήτησε απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η αρχή τριών κρίσιμων αναμετρήσεων για τον Ολυμπιακό στο εφετινό πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να ξεπεράσουν μέσα σε μια εβδομάδα τα εμπόδια των ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΑΕΚ, προκειμένου να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλβέρδε γνωρίζει πως το ματς με τον "Δικέφαλο" του Βορρά είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών θα χαθεί το πλεονέκτημα, έναντι του "αιωνίου" αντιπάλου και παράλληλα το άγχος θα επηρεάσει τους παίκτες του, ενόψει και της διεξαγωγής του δεύτερου ημιχρόνου, του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, ζητώντας τους να παλέψουν για τη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Βαλβέρδε τόνισε: "Είναι ευχάριστο που θα είναι και πάλι γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι δίπλα και αυτό θέλω να κάνει και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Να βοηθήσει την ομάδα μας, δεν χρειάζεται να ασχολείται με τον αντίπαλο. Να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φύγει χαρούμενος και ''γεμάτος'' από το γήπεδο".

Επίσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακό υπογράμμισε στους παίκτες του: "Ο Ολυμπιακός προσφέρει καλό ποδόσφαιρο φέτος και οι φίλαθλοι του θα πρέπει να απολαύσουν το ντέρμπι και να μας δώσουν και πάλι την ώθηση που μας δίνουν σε κάθε αγώνα. Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα το μεμπτό, εμάς πρέπει να βοηθάει ο κόσμος και να μην ασχολείται με τον αντίπαλο. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα παλέψουμε για αυτήν. Στην έδρα μας άλλωστε θέλουμε μόνο νίκες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...