ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Έσπασε την κατάρα η Τότεναμ

Έσπασε την κατάρα η Τότεναμ
Την πρώτη της νίκη στην έδρα της Άρσεναλ ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια πήρε η Τότεναμ, επικρατώντας 3-2 των «κανονιέρηδων», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Νασρί (9’) και Σαμάκ (27’), αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Μπέιλ (50’), Φαν Ντερ Φάαρτ (67’ πεν.) και πήραν τελικά τη νίκη με τον Καμπούλ στο 85’.

Τον Μάιο του 1993 ήταν η τελευταία φορά που τα «σπιρούνια» είχαν επικρατήσει σε τοπικό ντέρμπι με την Άρσεναλ μακριά από την έδρα τους. Το σκορ τότε ήταν 3-1 χάρη με τον Τζον Χέντρι να έχει σκοράρει δις τον Τέντι Σέρινγχαμ άλλη μία φορά. Από τότε μετρούσαν 17 σερί ανεπιτυχείς εξόδους.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ έφτασε τους 22 βαθμούς, μειώνοντας από την κορυφή στους έξι και από την Άρσεναλ στους τέσσερις. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να περάσουν, έστω και προσωρινά, στην πρώτη θέση του πίνακα.

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Κλισί, Κοσιελνί, Σκιλασί, Σανιά, Σονγκ, Νασρί (78’ Ροζίτσκι), Φάμπρεγκας, Ντενίλσον, Αρσάβιν (78’ Γουόλκοτ), Σαμάκ (68’ Φαν Πέρσι)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ασού-Εκότο, Καμπούλ, Γκαλάς, Χάτον, Μπέιλ, Μόντριτς, Λένον (46’ Ντεφόε), Τζένας, Φαν Ντερ Φάαρτ (88’ Παλάσιος), Παβλιουτσένκο (74’ Κράουτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...