ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πίστη στον Χότζον


Πίστη στον Χότζον
Την απόλυτη στήριξη των ποδοσφαιριστών του έχει ο Ρόι Χότζον, όπως δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός, Φερνάντο Τόρες. Ο στράικερ της Λίβερπουλ τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές τον εμπιστεύονται. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» έχουν απογοητευτεί από την συνεργασία με τον Βρετανό τεχνικό.

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών στο πρόσωπο του Χότζον έγιναν πιο έντονες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Στόουκ με σκορ 2-0 και μάλιστα ακούστηκε αρκετές φορές από τα χείλη των οπαδών το όνομα του Κένι Νταλγκλίς.

Σε αντίθεση με οπαδούς και δημοσιογράφους ο Τόρες δήλωσε:

« Η ομάδα εμπιστεύεται τον Χότζον και το ίδιο και εγώ. Δεν έχω προβλήματα με τον προπονητή, πάντα με εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Παρόλο που ήταν εδώ πολύ καιρό, ο Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν και τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παρόν. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Ο Ρόι είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής, ο οποίος το καλοκαίρι μου μίλησε και μου εξήγησε πολύ καθαρά τι περιμένει από μένα. Αλλά δεν είναι και το πιο απλό να ξεκινήσεις ένα νέο πλάνο με διαφορετικό προπονητή σε ένα σύλλογο, που πάντα υπάρχει η απαίτηση να διεκδικεί ότι καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...