ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Προστασία» σε Ζοσέ ο Μαραντόνα!

«Προστασία» σε Ζοσέ ο Μαραντόνα!
Ασπίδα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Ζοσέ Μουρίνιο και μέλι για τον Πορτογάλο, από τον Ντιέγκο Μαραντόνα που βρέθηκε στη Μαδρίτη και τα είπε από κοντά με τον κόουτς της Ρεάλ. «Ο Ζοσέ θα δώσει στην Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ, απλά χρειάζεται χρόνο ώστε να καταλάβουν οι παίκτες τι θέλει. Αυτό έγινε και στην Ίντερ και οι Ιταλοί πήραν το ευρωπαϊκό μετά από 50 χρόνια. Είμαι σίγουρος πως θα δώσει στην Ρεάλ σύντομα το Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο Μαραντόνα.

Ο πρώην τεχνικός της Αργνετινής βρέθηκε στην Μαδρίτη για να επισκεφθεί την κόρη του, Τζιανίνα και τον εγγονό του Λιονέλ και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τον φίλο του, Ζοσέ Μουρίνιο, την ώρα μάλιστα που η Ρεάλ έκανε προπόνηση.
Μάλιστα, σήκωσε ασπίδα για τα αρνητικά σχόλια και την κριτική που δέχεται ο Πορτογάλος. «Ο Μουρίνιο είναι υπεράνω κριτικής, οι μέθοδοι του προκαλούν αίσθηση. Επιτρέπει στους παίκτες να ευχαριστηθούν το ματς και όταν πρέπει να σφίξει τα λουριά το κάνει με ευκολία Ξέρει να βγάζει από την ομάδα το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Ο Μουρίνιο δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό στην Ρεάλ» σχολίασε για τον «Special one».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...