ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ιμπραΐμοβιτς: "Νιώθω κουρασμένος"

Ο Ιμπραΐμοβιτς πανηγυρίζει Εξαντλημένος δείχνει πως είναι o Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς αφού έχει παίξει πολλά παιχνίδια και τα... έχει "φτύσει". Παρόλα αυτά ο άσος της Μίλαν τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει όσο κουρασμένος και αν είναι. Στη συνέχεια ο 29χρονος επιθετικός έκανε λόγο και για το μέλλον του αφού "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής Σουηδός άσος των "ροσονέρι":
"Έχω παίξει πολλά παιχνίδια φέτος και τώρα νιώθω κουρασμένος, σχεδόν εξουθενωμένος. Βλέποντας ότι στη Μίλαν οι δύο επιθετικοί (Πάτο και Ιντζάγκι) είναι τραυματίες, η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην εθνική Σουηδίας που με άφησε να ξεκουραστώ λίγο αυτήν την εβδομάδα", τόνισε αρχικά.

Ωστόσο, ο 29χρονος επιθετικός συμπλήρωσε πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει όσο κουρασμένος και αν νιώθει: "Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, όσο έχω το κίνητρο. Όπως ο Ιντζάγκι, δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό, αν θα γίνω προπονητής ή σχολιαστής. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα ξυπνάω στις οχτώ το πρωί και δεν θα ξέρω τι να κάνω αν δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο. Ελπίζω αυτή η ώρα να αργήσει να έρθει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...