ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Λεβερκούζεν

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Λεβερκούζεν
Το ντέρμπι της Λεβερκούζεν με τη Μπάγερν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, ενώ η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στο Φράιμπουργκ.Το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με τη Μπάγερν όπως είναι φυσικό συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Γερμανία το Σαββατοκύριακο και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Δύσκολη έξοδος για την Ντόρτμουντ, η οποία φιλοξενείται στο Φράιμπουργκ, ενώ η Σάλκε υποδέχεται τη Βέρντερ, σε ένα παιχνίδι που αντί για κορυφής, είναι... ουράς.

Η Άιντραχτ του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, Φάνη Γκέκα, υποδέχεται τη Χοφενχάιμ, το Αννόβερο το Αμβούργο, ενώ η ανεβασμένη Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την... πεσμένη Μάιντζ. Η Καϊσερσλάουτερν ταξιδεύει στη Νυρεμβέργη και στα παιχνίδια της Κυριακής η Στουτγκάρδη έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο απέναντι στην παραπαίουσα Κολωνία, ενώ η Βόλφσμπουργκ θα βρεθεί στο Αμβούργο προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Σαν Πάουλι.

Σάββατο (20/11)

Άιντραχτ – Χοφενχάιμ (16:30)

Δύο άκρως επιθετικές ομάδες συγκρούονται στην Φρακφούρτη. Η Άιντραχτ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα και θα υποδεχθεί χωρίς προβλήματα τη Χοφενχάιμ με στόχο ακόμη μία νίκη και στη σύνθεση της Γερμανικής ομάδας θα βρεθούν για ακόμη μία φορά οι Γκέκας και Τζαβέλλας.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, χωρίς όμως να το αξίζουν. Η απώλεια του Ομπάσι είναι μεγάλη, όμως ο Ραλφ Ράντνικ έχει διαθέτει επιθετικές λύσεις.

Αννόβερο – Αμβούργο (16:30)

Το Αννόβερο, έπειτα από δύο συνεχόμενες 4άρες από Χοφενχάιμ και Ντόρτμουντ, κατάφερε να συνέλθει και να πάρει μεγάλη νίκη στο Μάιντζ με 1-0. Οι απουσίες των Τσερούντολο και Αμπντελάουε είναι μεγάλες για τον Σλόμκα, ο οποίος καλείται να βρει άξιους αντικαταστάτες.

Το Αμβούργο συνεχίζει να απογοητεύει τον τελευταίο καιρό, παρότι δεν αγωνίζεται άσχημα. Οι επιστροφές των Ολλανδών, Φαν Νιστελρόι και Ελία, αναμένεται μεσοπρόθεσμα να βελτιώσει κατά πολύ την παρουσία της ομάδας. Σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι.

Γκλάντμπαχ – Μάιντζ (16:30)

Η θέση της Γκλάντμπαχ είναι σίγουρα πλασματική και μέχρι στιγμής η ομάδα ήταν πολύ άτυχη. Η στήριξη στο πρόσωπο του Μίκαελ Φρόντζεκ διατήρησε την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και τα τελευταία δύο παιχνίδια, 3-3 με τη Μπάγερν και νίκη 4-0 στην Κολωνία, έδειξαν ότι το κλίμα αναστρέφεται.

Η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα έρχεται από σερί τριών συνεχόμενων ηττών και δείχνει ότι δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Η απουσία του Αλαγκουί από την επίθεση είναι μεγάλη απώλεια.

Νυρεμβέργη – Καϊσερσλάουτερν (16:30)

Οι γηπεδούχοι προσγειώθηκαν απότομα στο «Αλιάνζ Αρίνα», όπου ηττήθηκαν με 3-0 από τη Μπάγερν, έπειτα από ένα εξαιρετικό σερί τριών συνεχόμενων νικών που τους ανέβασε πολύ στη βαθμολογία, ενώ στο «Ιζικρέντιτ Στάντιον» έχουν μόνο νίκες φέτος! Η απουσία του Πίνολα σίγουρα θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της ομάδας.

Η Καϊσερσάουτερν είναι από τις ομάδες που δεν καταλαβαίνουν από έδρες και αγωνίζονται ανοιχτά, κάτι που τους έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχουν πετύχει ούτε μία νίκη...

Σάλκε – Βέρντερ (16:30)

Οι δύο αρνητικές πρωταγωνίστριες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αναμετρώνται μεταξύ τους. Ο Μάγκατ ψάχνει να βρει τι φταίει και η ομάδα του βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τον υποβιβασμό... Έχει αρχίσει να τα βάζει με τους παίκτες του και το κλίμα μόνο θετικό δεν είναι. Η ισοπαλία που πήρε στο Βόλφσμπουργκ μάλλον θα πρέπει να κολακεύει τη Σάλκε έτσι όπως κύλησε η αναμέτρηση.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά ούτε στο στρατόπεδο της Βέρντερ, καθώς η μία σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη. Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη και μέσα σε αυτά το 6-0 από τη Στουτγκάρδη...

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (16:30)

Η Φράιμπουργκ αποφάσισε φέτος να κάνει την υπέρβασή της και το διπλό στη Χοφενχάιμ με τέρμα του Σισέ στο 90' την έφερε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το «Μπαντένοβα Στάντιον» αποτελεί παραδοσιακά μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι απλά... καταιγιστική! Όσο προχωράμε στη σεζόν βελτιώνεται ακόμη περισσότερο και τα όνειρα τίτλου τείνουν να γίνουν πραγματικότητα. Με 7 βαθμούς διαφορά από τη 2η θέση και εμφανίσεις πολύ υψηλού επιπέδου, η Ντόρτμουντ πηγαίνει στο Φράιμπουργκ για τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Λεβερκούζεν – Μπάγερν (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής λαμβάνει χώρα στη «Μπάι Αρίνα», όπου η ανεβασμένη Λεβερκούζεν υποδέχεται τους νταμπλούχους Γερμανίας. Οι εμφανίσεις της Λεβερκούζεν μπορεί να μην είναι αντίστοιχες με εκείνες της περυσινής χρονιάς στο ίδιο διάστημα, όμως οι νίκες έρχονται, έστω και δύσκολα. Μεγάλη η απώλεια του Ντερντιγιόκ, που δεν προλαβαίνει το παινχίδι.

Η Μπάγερν από την άλλη, χτυπημένη από τις απουσίες των Ριμπερί και Ρόμπεν, έχει μείνει πίσω. Με την επιστροφή του πρώτου και τον Γκόμεζ να παίρνει επιτέλους μπροστά, έχει καταφέρει να βελτιώσει κατά πολύ τη βαθμολογική της συγκομιδή. Με τους Ντεμικέλις και Μπαντστούμπερ να λείπουν, όμως, η σύνθεση της άμυνας είναι ένα αίνιγμα...

Κυριακή (21/11)

Στουτγκάρδη – Κολωνία (16:30)

Οι εμφανίσεις της Στουτγκάρδης έχουν βελτιωθεί από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γκρος, όμως η αστάθεια παραμένει... Το υπέρ της 3-0 του ημιχρόνου στο Καϊσερσλάουτερν έγινε 3-3 στο τέλος και θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα.

Η Κολωνία βρίσκεται σε κρίση και οι παίκτες μπορεί να επιθυμούν την παραμονή του υπηρεσιακού Σάφερ στον πάγκο της ομάδας, όμως τα αποτελέσματα λένε το αντίθετο. Η συντριβή με 4-0 εντός έδρας από τη Γκλάντμπαχ ανάγκασε τους φίλους της ομάδας να ζητήσουν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές.

Σαν Πάουλι – Βόλφσμπουργκ (18:30)

Ο ενθουσιασμός φαίνεται να έχει χαθεί από την πλευρά των γηπεδούχων και τα αρνητικά αποτελέσματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Τελευταία νίκη πριν από έναν μήνα για τη Σαν Πάουλι, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν γκρίνιες και παράπονα από κανέναν. Όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας και οι παίκτες της αγωνίζονται χωρίς άγχος και θα παραταχθεί πλήρης.

Ο ΜακΛάρεν δίκαια διαμαρτύρεται για το γκολ της ισοφάρισης της Σάλκε, σε ένα παιχνίδι που οι «Λύκοι» άξιζαν τη νίκη. Η ομάδα βρίσκεται χαμηλά, απόρροια των αμυντικών αδυναμιών της στην άμυνα και της αστάθειάς της. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Άγγλος τεχνικός.

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες):

1. Ντόρτμουντ 31
2. Λεβερκούζεν 24
3. Μάιντζ 24
4. Φράιμπουργκ 21
5. Άιντραχτ 20
6. Μπάγερν 19
7. Αννόβερο 19
8. Χοφενχάιμ 18
9. Αμβούργο 18
10. Νυραμβέργη 18
11. Βέρντερ 15
12. Βόλφσμπουργκ 14
13. Σαν Πάουλι 13
14. Στουτγκάρδη 11
15. Καϊσερσλάουτερν 11
16. Σάλκε 10
17. Γκλάντμπαχ 1018. Κολωνία 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...