ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πωλητήριο σε Σβαϊνστάιγκερ





Προσκλητήριο στις ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ απηύθυνε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Λουίς Φαν Γκάαλ κοστολογώντας τον Γερμανό μεσοεπιθετικό στα 30 εκ। ευρώ।
Ο Σβαϊνστάιγκερ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του κυρίως τις δυο τελευταίες σεζόν και ενώ το συμβόλαιο του λήγει σε 18 μήνες οι προσπάθειες της Μπάγερν Μονάχου να ανανεώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία καθώς ο Σβαϊνστάιγκερ παραμένει αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του.
Ωστόσο, ο Λουίς Φαν Γκάαλ υπήρξε ξεκάθαρος και σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο επεσήμανε: «Η Μπάγερν Μονάχου είναι εταιρία και αν δεχτεί προσφορά της τάξεως των 30 εκ ευρώ για τον παίκτη, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να την προσπεράσουμε. Οι ομάδες μου πάντα με άκουγαν σε τέτοια θέματα και δεν ζημιώθηκαν».
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά ομάδων όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν που εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...