ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Εχασε και τον Κίβου ο Μπενίτεθ!

Εχασε και τον Κίβου ο Μπενίτεθ!
Ενας ακόμα λόγος ανησυχίας για το μέλλον του στην Ίντερ προέκυψε για τον Ράφα Μπενίτεθ με τον τραυματισμό του Κριστιάν Κίβου, που θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Με τρεις αμυντικούς έμειναν οι Νερατζούρι ενόψει Κιέβο!Σκουραίνουν όσο δεν πάει τα πράγματα για τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς μετά την απώλεια του Σάμουελ για έξι μήνες, την ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν, το -6 από την κορυφή, την 5η θέση, τη σύσκεψη και το τελεσίγραφο για το μέλλον του, ήρθε τώρα και ο τραυματισμός του Κίβου για δύο εβδομάδες, που τον αφήνει με μόλις τρεις αμυντικούς για τον αγώνα με την Κιέβο στο «Μπετεγκόντι».

Ο Ισπανός προπονητής έπειτα από τρεις μήνες στον πάγκο των Νερατζούρι, βρίσκεται να ακουμπάει την πόρτα της εξόδου και μετά το τελεσίγραφο για το μέλλον του, το οποίο θα κριθεί στα δύο επόμενα ματς (με Κιέβο και Τβέντε), βλέπει την αμυντική του γραμμή και ταυτόχρονα τις επιλογές να μειώνονται σε τρεις παίκτες για τέσσερις θέσεις. Ο Ρουμάνος αμυντικός υπέστη διάταση στον μηρό στον αγώνα της Εθνικής του κόντρα στην Ιταλία και θα λείψει για δύο εβδομάδες. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός προστίθεται στη λίστα με τους Μιλίτο, Μουντάρι, Μαϊκόν, Μότα, Όμπι και Σάμουελ, που είναι εκτός, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαριγκά, τον οποίο ουκ ολίγες φορές ο Ισπανός προπονητής έχει εμπιστευθεί.

Ματεράτσι, Σαντόν και Κόρδοβα είναι τα υλικά του Μπενίτεθ που πρέπει να... μαγειρέψει κάτι καλό για να πετύχει η συνταγή στην άμυνα, γιατί στο ματς στη Βερόνα θα κρίθει αν θα... παραμείνει στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...