ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η Εθνική μας ειναι ρε γαμώτο…!

Εθνική… πλυντηρίου, γεια σου!

Η Εθνική ομάδα θα έπρεπε να είναι πάνω από όλους, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Κυνικό μεν, πραγματικότηκα δε, καθώς οι σύλλογοι πληρώνουν εκατομμύρια στους ποδοσφαιριστές τους και όταν γυρίζουν… σκουριασμένοι ή καταπονημένοι, φωνάζουν και οδύρονται!
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν την εντύπωση ότι η Εθνική ομάδα είναι ευχάριστο διάλειμμα, άποψη που διατύπωσε πρόσφατα η παλιά καραβάνα Γιώργος Καραγκούνης, όμως αν κάτι πάει στραβά οι ομάδες τους το βλέπουν ως εφιάλτη!
Τελευταίο παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Βγήκε νοκ άουτ ο Τοροσίδης που έπαιξε 45’ στο φιλικό με την Αυστρία και φωνάζει επειδή έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Έχει λογική, αλλά είναι και παράλογο ταυτόχρονα!
Ο Φετφατζίδης την ίδια ώρα έπαιξε 19 λεπτά, ενώ θα μπορούσε αυτός να είχε παίξει 90’. Και μη μου πείτε ότι δεν είναι απαραίτητος ο μικρός, ειδικά τώρα που απουσιάζει ο Ιμπαγάσα. Υπεραπαραίτητος είναι!
Τι θα γινόταν π.χ. αν τραυματιζόταν ο Σαλπιγγίδης ή ο Φωτάκης, έστω κι αν δεν έπαιξαν 90λεπτο; Φιλικό είναι και θα μπορούσε κανείς να διαμαρτύρεται στον Σάντος γιατί δεν έβγαλε τον «Σάλπι» στο ημίχρονο ή γιατί εκείνο και γιατί το άλλο…
Το ίδιο θα μπορούσε να πει και ο ΠΑΟ για τον Τζόρβα, ασχέτως αν η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι το ίδιο. Τον Κωνσταντόπουλο τι τον πήρε, για να κοιτάζει και να καθαρίζει τον πάγκο στο φιλικό;
Πριν από καιρό, φώναζε ο Παναθηναϊκός επειδή ο Νίνης πήγαινε στις αποστολές και δεν έπαιζε και μάλιστα γύριζε απροπόνητος επί Ρεχάγκελ! Οι ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρονταν πριν από μήνες γιατί είχαν λιγότερους παίκτες στην Εθνική, γιατί υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι των Πρασίνων στα προπονητικά τιμ και άλλες τέτοιες… μικροπρέπειες.
Η Εθνική ομάδα δεν είναι ό,τι μας συμφέρει και σίγουρα δεν αποτελεί τόπο συλλογικών διενέξεων. Ο Σάντος δεν καθυστέρησε να φωνάξει και να χρησιμοποιήσει τον ταλαντούχο Φετφατζίδη (και σοφά έπραξε) και το ίδιο κάνει και με άλλους ποδοσφαιριστές. ‘Η του έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη ή όχι. Ή θέλουμε να έχουμε παίκτες στην Εθνική ή δεν θέλουμε. Αλλιώς, να δίνει στον ομοσπονδιακό προπονητή η κάθε ομάδα από ένα χαρτάκι τι θέλει και τι όχι, ποιους να χρησιμοποιήσει λίγο ποιους καθόλου και ποιους για 90’! Και τότε, δεν θα έχουμε μία Εθνική που μας αξίζει, αλλά ένα πλυντήριο που θα ξεπλένει τις βρόμικες συνήθειες των συλλόγων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...