ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μέσα ο Ιντζόγλου, έξω ο Νταντόμο

Αργυρίου και Ιντζόγλου στην προπόνηση της ΑΕΚ Ο Μανόλο Χιμένεθ επιφύλαξε δύο εκπλήξεις στην αποστολή που ανακοίνωσε εν όψει του αγώνα με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη". Ο Ισπανός τεχνικός του "δικεφάλου", δεν πήρε μαζί του τον Κλαούντιο Νταντόμο, ενώ συμπεριέλαβε στους 19 "εκλεκτούς" του για πρώτη φορά φέτος τον Λευτέρη Ιντζόγλου!

Ο Ουρουγουανός μπακ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ήταν με τους βασικούς στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του οικογενειακού "διπλού" ωστόσο ο Χιμένεθ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Παναγιώτης Λαγός θα αγωνιστεί στο ματς της 11ης αγωνιστικής ως αριστερός μπακ.

Σε ότι αφορά τον 23χρον Έλληνα αμυντικό μέσο μέχρι τώρα αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και ο Χιμένεθ σκέφτεται να του δώσει την ευκαιρία να μπαει στο κλίμα της α' ομάδας...

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Καβάλα: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Ιντζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...