ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Στο κυνήγι της Τσέλσι

Στο κυνήγι της Τσέλσι
Η Τσέλσι δοκιμάζεται στο Μπέρμινγχαμ και η Άρσεναλ που υποδέχεται στο ντέρμπι του Λονδίνου την Τότεναμ έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει στην κορυφή. Πολλά τα προβλήματα για τον Αντσελότι

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι στην άμυνα είναι πολλά και το χειρότερο είναι ότι θα την ακολουθούν μέχρι το τέλος του έτους... Ο Αντσελότι αναγκάστηκε να ζητήσει από τον Άλεξ να αγωνιστεί, έστω και τραυματίας, όμως δε μπορεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο του και με τις εμφανίσεις να μην είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ο κίνδυνος της απώλειας της κορυφής είναι ορατός. Απέναντί της η Μπέρμινγχαμ του Άλεξ Μακλίς, η οποία μπορεί να βρίσκεται χαμηλά και να μην έχει φέτος τις καλύτερες επιδόσεις στο «Σεντ Άντριους», όμως είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Στην κορυφή με νίκη στο ντέρμπι

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι μπορούν έστω και προσωρινά να πιάσουν κορυφή ξεπερνώντας την Τσέλσι και στη συνέχεια να περιμένουν τυχόν στραβοπάτημά της για να εδραιωθούν στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ από την άλλη έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, καθώς αγωνίζεται σε δύο διοργανώσεις με υψηλές απαιτήσεις και το έχει πληρώσει μέχρι στιγμής. Η επιστροφή του Ντεφό λύνει τα χέρια του Άγγλου τεχνικού, αν και ο Παβλιουτσένκο έχει δώσει αρκετές φορές της λύση.

Εύκολα παιχνίδια για Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την αδύναμη Γουίγκαν και αναμένεται, έστω και δύσκολα, να πάρει τη νίκη. Με τον Ρούνεϊ στην αποστολή, ο οποίος αν χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής, και τους Φέρντιναντ και Γκιγκς εκτός, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη θέση και να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την ουραγό Γουέστ Χαμ και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ο τραυματισμός του Στήβεν Τζέραρντ αποτελεί μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια του Χόντγκσον να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα. Σε συνδυασμό με την απουσία του Λούκας, οι «Κόκκινοι» θα αναγκαστούν να αγωνιστούν με μεσαία γραμμή... ανάγκης. Στον αντίποδα, το κλίμα στα «Σφυριά» είναι ακόμη χειρότερο και οι πρώτες σκέψεις για απομάκρυνση του Γκραντ από τον πάγκο της ομάδας έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Πάρα πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για τον Ισραηλινό τεχνικό και δύσκολα η Γουέστ Χαμ θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Άνφιλντ».

Τελευταία ευκαιρία για Μαντσίνι

Τέλος, από τα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μαρκ Χιούζ αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν βρισκόταν πέρυσι τέτοια εποχή στον πάγκο της προσεχούς αντιπάλου του, δεν μπορούσε να κερδίσει... Πολλές οι ισοπαλίες, λίγες οι ήττες, ακόμη λιγότερες, όμως, οι νίκες. Με τον Ντεμπελέ να τραυματίζεται σοβαρά και τον Ζαμόρα από νωρίς εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού, η επίθεση της ομάδας είναι γυμνή. Από την άλλη πλευρά, η πίεση στον Μαντσίνι όλο και αυξάνεται και τυχόν νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό για τον ίδιο. Λέσκοτ και Ρίτσαρντς είναι τα μοναδικά ερωτηματικά για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο (20/11)

Άρσεναλ – Τότεναμ (14:45)
Μπέρμινγχαμ – Τσέλσι (17:00)
Μπλάκπουλ – Γουλβς (17:00)
Μπόλτον – Νιούκαστλ (17:00)
Μάντσεστερ Γ. - Γουίγκαν (17:00)
Γουέστ Μπρομ – Στόουκ (17:00)
Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (19:30)

Κυριακή (21/11)

Μπλάκμπερν – Άστον Βίλα (15:30)
Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Δευτέρα (22/11)

Σάντερλαντ – Έβερτον (22:00)

Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες):

1. Τσέλσι 28
2. Άρσεναλ 26
3. Μάντσεστερ Γ. 25
4. Μάντσεστερ Σίτι 22
5. Μπόλτον 19
6. Σάντερλαντ 19
7. Τότεναμ 19
8. Νιούκαστλ 18
9. Άστον Βίλα 17
10. Στόουκ 16
11. Λίβερπουλ 16
12. Γουέστ Μπρομ 16
13. Έβερτον 15
14. Μπλάκμπερν 15
15. Μπλάκπουλ 14
16. Φούλαμ 14
17. Γουίγκαν 14
18. Μπέρμινγχαμ 13
19. Γουλβς 9
20. Γουέστ Χαμ 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...