ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πέρασε και από το "Ράγκμπι Παρκ" η Ρέιντζερς

Χατ τρικ πέτυχε ο Μίλερ Νικηφόρα πέρασε η πρωτοπόρος Ρέιντζερς από το "Ράγκμπι Παρκ", απέναντι στην Κιλμάρνοκ, της οποίας και κατέβαλε την αντίσταση με τον τελικό 3-2 σε αγώνα για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στη Σκωτία. Οι "διαμαρτυρόμενοι", με τον Μίλερ να βρίσκει δύο φορές δίχτυα από τη γραμμή του πέναλτι (42', 55') και στο 63' να δίνει το προβάδισμα και να γράφει το τελικό 3-2 παρέμειναν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Για την Κιλμάρνοκ η οποία τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς ο Σισόκο αντίκρισε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στο 54' και αποβλήθηκε σκόραρε ο Σάμον (22' και 59').

Χαρτς-Χάμιλτον 2-0
Ένα εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για την Χαρτς, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της φιλοξενούμενης Χάμιλτον και να φτάσει σε μία άνετη νίκη με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32' με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της AEΛ, Ρούντολφ Σκάτσελ, ενώ στο 52' ο Τέμπλετον διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον οποίο η Χαρτς αύξησε -προσωρινά- τη διαφορά από την τέταρτη Μάδεργουελ στους τέσσερις βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...